Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αναβλήθηκε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό

Αναβλήθηκε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον ...

Μετά από απόφαση της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε την αναβολή του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μετά τη σημερινή ακύρωση από το ΑΣΕΑΔ της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που είχε κρίνει ως απαράδεκτη την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για κατακύρωση υπέρ της του προημιτελικού με τους «πράσινους».

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα 22/12/14 ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ομοσπονδίας, μετά την κοινοποίηση προς εμάς της σημερινής απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Μιας απόφασης πρωτοφανούς ασάφειας ως προς τη διατύπωσή της, άνευ διατακτικού στην κατάληξή της».

Νωρίτερα, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε ζητήσει με επιστολή της προς το ΑΣΕΑΔ διευκρινίσεις για την απόφαση ακύρωσης της απόφασης του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, που είχε κρίνει ως απαράδεκτη την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για κατακύρωση υπέρ της του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η επιστολή της ΕΟΚ:

«Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports