Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρεις αθλητές της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων

Τρεις αθλητές της ΕΑΠ στην Εθνική παίδων

Οι Κανελλόπουλος, Τσαρκάτογλου και Κάββουρας

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας ανακοίνωσε τους αθλητές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων, εν όψει της συμμετοχής στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον Βόλο το διάστημα 8-10 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των "εκλεκτών" του Ομοσπονδιακού τεχνικού είναι και τρεις αθλητές της ΕΑΠ, ο πασαδόρος Γιώργος Κανελλόπουλος, ο κεντρικός Μίλτος Τσαρκάτογλου και ο διαγώνιος Ανδρέας Κάββουρας.

Επίσης κλήθηκαν οι Παρασκευάς Τσέλιος,Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Στυλιανός Τζιουμάκας, Αντώνιος Μπουράκης, Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Ηρακλής), Γεώργιος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου), Νίκος Καρατζάς, Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλων), Παναγιώτης Αρμόνης (Πανερυθραϊκός), Δημήτρος Χρηστινίδης (Αίας Ευόσμου),Σπύρος Βελούδης (Φοίνικας Σύρου),Οδυσσέας Αδάμ, Αγγελος Μανδηλάρης (Leaf Elite Athlete Academy).

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 23 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στον Βόλο όπου και θα δοθούν φιλικοί αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους «16» της Εθνικής παίδων, η ΕΑΠ και ο Ηρακλής είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν από τρεις παίκτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports