Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ντεμπούτο θα κάνει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συμμετέχοντας στις "Τρωάδες" του Εθνικού

Ντεμπούτο θα κάνει το καλοκαίρι στην Επί...

Τον σπαρακτικό ρόλο της βασίλισσας Εκάβης θα υποδυθεί η Καριοφυλλιά Καραμπέτη

Ήδη άρχισαν να ανακοινώνονται οι παραστάσεις του ερχόμενου καλοκαιριού και αυτή που αναγγέλθηκε και «τραβά» κιόλας το ενδιαφέρον είναι οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού του διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό κι όπως έγραψε το musicpaper.gr, στην συγκεκριμένη παράσταση αρχαίου δράματος, από τα πιο δυνατά και συγκλονιστικά έργα του ρεπερτορίου της αρχαίας τραγωδίας, θα συμμετάσχει και η γνωστή ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Όπως ανακοινώθηκε στη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου στο Facebook, η ερμηνεύτρια θα είναι η Τελετουργός του θρήνου ενώ στον εμβληματικό ρόλο της Εκάβης θα δούμε την ηθοποιό Καριοφυλλιά Καραμπέτη. Μαζί τους θα είναι ακόμη ο Νίκος Ψαρράς (ως Μενέλαος), η Κόρα Καρβούνη (ως Κασσάνδρα) και η Μαρία Κίτσου (ως Ανδρομάχη).

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ήδη πολυαναμενόμενη παράσταση του Εθνικού που θα ταξιδέψει και στην Επίδαυρο αλλά και σε μεγάλα φεστιβάλ της περιφέρειας (θα έρθει το πιθανότερο και στο Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων) πιθανόν θα συμπράξει και η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Παράλληλα, όπως γράφει το musicpaper.gr, έχει ήδη ανακοινωθεί και η επίσημη πρώτη κάθοδος του Γιάννη Μπέζου ως σκηνοθέτης και ερμηνευτής στην Επίδαυρο το προσεχές καλοκαίρι με τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Τη μουσική της παράστασης, η οποία θα είναι ζωντανή, θα γράψει ο συμπαθής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας που κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture