Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος συνεχάρη με τηλεγράφημα του τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος συνεχάρη με...

"Είμαι πεπεισμένος ότι η προσωπική σας εμπειρία και η σταθερή πολιτική σας θέση θα βοηθήσουν στη δικαίωση των προσδοκιών του ελληνικού λαού"

Ελπίδα για την ενίσχυση και την ανάπτυξη των αδελφικών σχέσεων μεταξύ των ομόδοξων λαών Ελλάδας και Ρωσίας, εκφράζει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

«Δεχθείτε τα συγχαρητήριά μου για την ανάληψη του υψηλού αξιώματος του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εκφράζω την ελπίδα να ενισχυθούν και να αναπτυχθούν οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ των ομοδόξων ελληνικού και ρωσικού λαού», αναφέρεται στο μήνυμα του ρώσου Πατριάρχη.

Σύμφωνα με τον προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας, όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Τα Νέα, οι διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στον σύγχρονο κόσμο, απαιτούν από τους ηγέτες των κρατών, αποτελεσματικές αποφάσεις και δραστήριες ενέργειες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η προσωπική σας εμπειρία και η σταθερή πολιτική σας θέση θα βοηθήσουν στη δικαίωση των προσδοκιών του ελληνικού λαού και τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας», ανέφερε ο Πατριάρχης Μόσχας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις