Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έχετε σκεφτεί πόσοι είναι οι καθημερινοί χρήστες του fabebook;

Έχετε σκεφτεί πόσοι είναι οι καθημερινοί...

Δεν φαντάζεστε πόσοι

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, facebook, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2014 και αποκάλυψε τον αριθμό των χρηστών που το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το 4ο τρίμηνο του 2014 το facebook έχει κάθε μήνα 1,39 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες από τους οποίους τα 890 εκατομμύρια το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Ο αριθμός των μηνιαίων αλλά και των καθημερινών χρηστών έχουν αυξηθεί κατά 13% και 18% αντίστοιχα, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013 ενώ παράλληλα αυξήθηκε κατά 26% ο αριθμός των χρηστών που μπαίνουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τα smartphone ή τα tablets τους.

Επίσης τα κέρδη του facebook όπως είναι λογικό έφτασαν τα 696 εκατ. δολάρια όταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013, ήταν 520 εκατ. δολ. αλλά και τα συνολικά έσοδα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου ήταν έφθασαν τα  3,85 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 2,59 δισ. στο τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Παράλληλα, όμως, αυξήθηκαν σημαντικά και τα έξοδα φθάνοντας τα 2,72 δισεκατομμύρια.

Τέλος και τα διαφημιστικά έσοδα του Facebook αυξήθηκαν κατά 53%, φθάνοντας τα 3,59 δισεκατομμύρια δολάρια, το 69% των οποίων προέρχονται από διαφημίσεις σε κινητές συσκευές.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις