Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλανδρίτσα: Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος έκοψε την πίτα του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαλανδρίτσα: Ο Σύλλογος Προστασίας Υγεία...

Διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης

Το νέο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο και την 3μελή εξελεγκτική επιτροπή για την διετία 2015-2016, εξέλεξαν την Κυριακή τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα με υψηλό το αίσθημα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας διεξήχθησαν την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο «Μπαλκόνι» της Χαλανδρίτσας, οι Αρχαιρεσίες, η τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικη Πίτας, παρουσία μελών, εκπροσώπων και φίλων του Συλλόγου.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τα 100 τακτικά μέλη του Συλλόγου να δώσουν το παρόν για να εκλέξουν το νέο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο και την 3μελή εξελεγκτική επιτροπή για την διετία 2015-2016.

Στο προεδρείο οι δικηγόροι μέλη του Συλλόγου κα. Χρύσα Βουλδή, κ. Σπύρος Βουλδής και κα. Ανθούλα Τσιμά.

Μετά το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από τους παρευρισκόμενους για τα εκλιπόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου, Γεώργιο Κοτσίρη του Χρ. και Κώστα Παντελή για την πολύχρονη ενασχόλησή τους στα κοινά. Επίσης ετιμήθη ο Παναγιώτης Καρβελάς του Ευσταθίου με τον τίτλο του επίτιμου Προέδρου για την 10ετή προσφορά του στο Σύλλογο ως Πρόεδρος και ως μέλος του ΔΣ.

Ακολούθησε η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας από τους ιερείς, Αρχιερατικό Επίτροπο τέως Δήμου Φαρρών π. Δημήτριο Παπαγεωργίου, π. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και π. Ιωάννη Σαμοϊλα.

Χαιρετισμό απηύθυναν στα μέλη και στους παρευρισκομένους ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Αθ. Καρπής, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Αν. Τογιοπούλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου, κ. Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ερυμάνθου κ. Γ. Γεωργακόπουλος, ο κ. Ιωάννης Σουβαλιώτης Αντιδήμαρχος Ερυμάνθου και ο κ. Γεώργιος Τσουμπρής μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου. Τέλος, χαιρετισμό απηύθηνε και ο εκπρόσωπος της ΟΙΚΙΠΑ. κ. Γ. Βασιλακόπουλος. Όλοι ευχήθηκαν να συνεχίσει ο Σύλλογος την πορεία του, για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Υπέβαλαν υποψηφιότητα 26 μέλη από την ευρύτερη περιοχή για το ΔΣ και οκτώ για την εξελεγκτική επιτροπή. Το φλουρί της Βασιλόπιτας έτυχε στον υποψήφιο από τον Κάλανο, κ. Νικόλαος Παύλου.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκλεγεί το προεδρείο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις