Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Εξώσεις καταστημάτων από τη λιμενική ζώνη ξεκινάει η Δημοτική Αρχή

Πάτρα:Εξώσεις καταστημάτων από τη λιμενι...

Από σήμερα

Τη διαδικασία των εξώσεων σε καταστηματάρχες της Ηρώων Πολυτεχνείου αναμένεται να ξεκινήσει ο Δήμος. Η Δημοτικη Αρχή ενημέρωσε χθες στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ότι από σήμερα ξεκινά τη σχετική διαδικασία για τις επιχειρήσεις που έχουν οφειλές στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και μεταξύ άλων είπε: "Κάναμε βασανιστικές συζητήσεις μαζί τους. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε κανέναν ή να πάθει ζημιά" και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που υπάρχουν οφειλές για ενοίκια και κατανάλωση δημοτικού ρεύματος, όπως γράφει η Πελοπόννησος.

Το ενδιαφέρον στράφηκε σε 5 από τις 17 επιχειρήσεις. Η μία παίρνει ρεύμα από τη ΔΕΗ, αλλά φέρεται να μην πληρώνει ενοίκιο. Οι άλλοι 4 ιδιοκτήτες καταστημάτων τελικά έστειλαν εξώδικα με τα οποία δεν αναγνωρίζουν το ρόλο του Δήμου στη Λιμενική Ζώνη. "Θέλουν όμως ρεύμα. Είναι πράγματα που δεν αντέχουν στην κοινή λογική. Γι΄αυτό πρπχωράμε στη διαδικασία της έξωσης" είπε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι με τα χρήματα που οφείλονται ο Δήμος θα μπορούσε να προχωρήσει σε επισκευές σχολικών κτιρίων της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις