Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννενα: Μεγάλη συγκέντρωση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γιάννενα: Μεγάλη συγκέντρωση για τον Βαγ...

Αγνοούμενος εδώ και 26 μέρες

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους στην οικογένεια του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στηρίζοντας την οικογένεια και θέλοντας να συμμετέχουν και αυτοί όπως μπορούν στη διαδικασία εντοπισμού κάποιου ίχνους που να βοηθήσει στο να εντοπιστεί ο νεαρός που αγνοείται εδώ και 26 ημέρες.

Η αρχή είχε γίνει την περασμένη Κυριακή με πάνω από 400 άτομα συγκεντρωμένα έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά να δίνουν το δυναμικό τους παρών και να συμμετέχουν στην επειχείρηση οργώματος κόκκινων σημείων σε Αθήνα και Πειραιά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσούκαλη και των μαρτυριών που είχαν φτάσει στο γραφείο του από ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι ο Βαγγέλης κινείται στην Αθήνα.

Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και προκάλεσαν συγκίνηση στην οικογένεια του Βαγγέλη με τη μητέρα του την κ. Μαρία να μη σταματά να λέει σε όλους όσους ήταν εκεί ευχαριστώ... 

Και βέβαια με την ίδια να συμμετέχει στις έρευνες που ακολούθησαν για αρκετές ώρες το προηγούμενο Σάββατο. 

"Να βρεθεί το δικό μας παιδί, ο Βαγγέλης", είναι το σύνθημα και αυτή την Κυριακή για όλους όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα που γίνεται μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για το Βαγγέλη με την ελπίδα κάτι να γίνει και να δοθεί εποιτέλους ένα τέλος στην τραγική αυτή υπόθεση που όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις