Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 5 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 5 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Τα οικονομικά και κάποιες φιλίες περνούν από κρίσεις αυτές τις μέρες με τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Ίντριγκες σε παρέες ή ομάδες, ανταγωνισμοί οικονομικοί. Η πανσέληνος όμως είναι κοινωνική και δίνει την ευκαιρία για γνωριμίες και νέες σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε κάποιες εξαπατήσεις και αυταπάτες ωστόσο.

Κριός

Σήμερα η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει μια δύσκολη όψη με τον “σκοτεινό” Πλούτωνα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές. Προκαλεί όμως κι εμμονές οικονομικές. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία είναι γόνιμη για τα εργασιακά και καλή για θέματα υγείας.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα κάνει σαφές το γεγονός ότι αυτή τη περίοδο κλείνετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες, με κάπως δραματικό τρόπο τώρα ή με παρασκήνια. Η πανσέληνος όμως είναι αρκετά καλή, ανανεωτική, δημιουργική, και δίνει την ευκαιρία για νέους έρωτες, διασκέδαση και για να χαρείτε τη ζωή.

Δίδυμοι

Φιλικές σχέσεις περνούν ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με την δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα – δεν λείπουν οι ίντριγκες και τα τελειώματα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Η επιρροή της πανσελήνου δίνει έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας, τα οποία πάνε καλά. Προσοχή όμως σε κάποιες πλάνες κι αυταπάτες.

Καρκίνος

“Δράματα” σε σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, προκαλεί αυτές τις μέρες η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία “σκοτώνει” ό,τι είναι σαθρό και δεσμούς χωρίς ουσία. Κορυφώνεται και η επιρροή της πανσελήνου, η οποία είναι επικοινωνιακή και δίνει ευκαιρίες για συναντήσεις, συμφωνίες αλλά και για βόλτες και ταξιδάκια.

Λέων

Σχέσεις με άτομα απ' το εξωτερικό ή με δασκάλους ή με συγγενείς εξ αγχιστείας αλλά και με συναδέλφους περνούν από κρίσεις και ίσως τελειώνουν αυτές τις μέρες με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Η πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά και είναι μια γόνιμη επιρροή – βοηθά τη δουλειά και τη βελτίωση των εσόδων.

Παρθένος

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα, μια επιρροή που αυτές τις μέρες ανανεώνει τις δυνάμεις σας, τονώνει το εγώ σας και σας ωθεί σε πρωτοβουλίες – καλές μέρες για ξεκινήματα. Ταυτόχρονα κορυφώνεται σήμερα η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί κάποια “δράματα” ερωτικά ή ζήλιες, αλλά και αδιέξοδα σε οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός

Κάπως βαριά για τις σχέσεις η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει κρίσεις σε δεσμούς, συνεργασίες και οικογενειακές σχέσεις – κάποιες τελειώνουν οριστικά. Ζήλιες, πάθη και οικονομικοί ανταγωνισμοί. Ταυτόχρονα, η πανσέληνος είναι κι αυτή μια επιρροή που φέρνει τελειώματα και ολοκλήρωση κύκλων, κάτι όχι αρνητικό ωστόσο.

Σκορπιός

Εργασιακές, προσωπικές και συγγενικές σχέσεις παρουσιάζουν “δράματα” και γίνονται ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Πικρά λόγια ή κριτικές. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία βοηθά τα σχέδιά σας και τη δικτύωση, ενώ οι φίλοι παίζουν σημαντικό, θετικό ρόλο τώρα.

Τοξότης

Άνω κάτω τα ερωτικά αλλά και η σχέση σας με τα παιδιά αυτές τις μέρες με τις δύσκολες όψεις της Αφροδίτης, ενώ το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα προκαλεί ξεκαθαρίσματα, ίντριγκες, ζήλιες και κτητικότητα. Η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται κι αυτή σήμερα, τονίζει τα επαγγελματικά σας και είναι γόνιμη και προσοδοφόρα. Προσοχή σε πλάνες.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες προκαλεί ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, ερωτικές και οικογενειακές. Πιθανοί ανταγωνισμοί για οικονομικά θέματα. Η επιρροή της πανσελήνου όμως είναι ανανεωτική και ωθεί σε ελπιδοφόρα ανοίγματα και ταξίδια, ή σε επιτυχίες σε σπουδές και νομικά θέματα.

Υδροχόος

Λόγω της δύσκολης για τις σχέσεις όψης Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, δεσμοί κυρίως συγγενικοί, περνούν από ξεκαθάρισμα αυτές τις μέρες, ενώ ορισμένες σχέσεις κλείνουν οριστικά. Η πανσέληνος δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, κληρονομικών κλπ, και είναι μια γόνιμη επιρροή – πιθανή οικονομική ενίσχυση από άλλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being