Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ σήμερα στην Κάτω Αχαΐα - Ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για καλό σκοπό

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ σήμερα στην Κάτω Α...

Αγώνας ποδοσφάιρου ενάντια στους παλαίμαχους του ΟΤΑΔ

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Δήμου. Ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κ.Αχαΐα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ.Αχαΐας, ο οποίος κατεδαφίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.

"Άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να δρομολογήσει λύσεις, καθώς οι στόχοι της με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είναι κοινοί, με επικρατούσα και κύρια επιθυμία την αποκατάσταση του Ιερού Ναού προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για τον απρόσκοπτο εκκλησιασμό των δημοτών χωρίς το φόβο της έλλειψης χώρου.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας θα συνεχίσει να αναλαμβάνει σχετικές πρωτοβουλίες και να υλοποιεί αποτελεσματικές δράσεις,   προκειμένου να προσεγγίζει σημαντικά προβλήματα  που απασχολούν τους δημότες του. Να είστε όλοι εκεί" επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ Δυτικής Αχαΐας Ξενοφών Μπαχράς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports