Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρίποντο για Παναιγιάλειο, νίκησε (3-0) την Ερμιονίδα

Τρίποντο για Παναιγιάλειο, νίκησε (3-0) ...

Του πρώην τεχνικού του Αιγίου Μουράτ Σεροπιάν

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 3-0 της Ερμιονίδας στο Αίγιο, αλλά του την… χάλασε ο ΑΟΧ, στην επιστροφή του προπονητή, Μουράτ Σεροπιάν, ως αντίπαλος απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, Μίλιεβιτς, έβγαλε δύο ασίστ που μετουσιώθηκαν σε γκολ από τους Ιωάννου (37’) και Φουρτάδο (53’). Σκόρερ του τρίτου τέρματος ήταν ο Ουρτάδο (90’).

Ο Παναιγιάλειος, ωστόσο, αν και έκανε το καθήκον του, είχε άσχημα μαντάτα από την Πάτρα, εκεί όπου ο ΑΟΧ πήρε διπλό (1-2) κόντρα στην Παναχαϊκή. Πλέον, η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη για να μην μπλέξει στη διαδικασία των πλέι άουτ, θα θέλει νίκη στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, στραβοπάτημα της Ερμιονίδας με την Παναχαϊκή και έστω ισοπαλία του ΑΟΧ, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία. Το τρίποντο του συλλόγου των Χανίων δεν άρεσε και στην Ερμιονίδα, που θέλει θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική με την πατρινή ομάδα.

Καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες είχε το ματς στο πρώτο μέρος. Ο Παναιγιάλειος έχασε κλασική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 15’, ο Φουρτάδο βρέθηκε τετ α τετ με τον Λυμπερόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας έδωσε την ομάδα του από το γκολ. Η πίεση των «μελανόλευκων» μετουσιώθηκε σε τέρμα στο 40’, από στημένη φάση. Ο Μίλιεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ιωάννου με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η Ερμιονίδα, από την άλλη, δεν κλείστηκε και προσπάθησε να φανεί απειλητική, χωρίς όμως να χάσει κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος μπήκε δυνατά. Κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ με σκόρερ τον Φουρτάδο στο 53’ έπειτα από ασίστ του Μίλιεβιτς και να «κλειδώσει» το ματς. Το ρεσιτάλ των «μελανόλευκων» ολοκλήρωσε ο Ουρτάδο με έναν «κεραυνό», σημειώνοντας το τελικό 3-0.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Πιζ (56' Μωυσίδης), Ουρτάδο, Μπουρλάκης (77' Μπούνας), Μίλιεβιτς, Φουρτάδο (89' Σεχολάρι).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Κολόκας, Παπανικολάου, Ταπέ (75' Στοΐκοβιτς), Συμελίδης, Τούτοριτς, Κιοσές, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος (56' Τσακόν, 85' Δωματάς), Βλαχόπουλος, Σαμαράς.

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports