Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Τι άλλαξε στο σεξ των γυναικών;

Τι άλλαξε στο σεξ των γυναικών;

Οι μύθοι που καταρρίπτονται

Καταρρίπτονται πανηγυρικά οι μύθοι γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Πλέον οι σύγχρονες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ζωή και δεν διστάζουν να απευθυνθούν στον ειδικό γιατρό όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε  με την συμμετοχή 400 γυναικών έδειξε  ότι το ασθενές φίλο έχει απελευθερωθεί στο σεξ.

Ο μέχρι πρότινος αστικός μύθος που υποστήριζε ότι ο γυναίκες νιώθουν αμήχανα όταν πρέπει να μιλήσουν για την ερωτική τους ζωή, γκρεμίζεται σαν χάρτινος πύργος.

Και για του λόγου του αληθές μια στις τρεις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι είναι πρόθυμες ν’ απευθυνθούν στον ειδικό γιατρό, ώστε να βρουν λύση σε τυχόν σεξουαλικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν.

Ενδεικτικό είναι ότι στην ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) τα περισσότερα τηλεφωνήματα πραγματοποιούνται από γυναίκες οι  οποίες ρωτούν τους επιστήμονες της ΕΜΑΣ   πώς να διαχειριστούν ένα σεξουαλικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το έτερο ήμισυ.

Διεκδικούν τη σεξουαλική ικανοποίηση

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από την ίδια έρευνα είναι το γεγονός ότι οι γυναίκες διεκδικούν το σεξ και την απόλαυση.

Μπορεί μέχρι πρότινος να επικρατούσε ο αστικός μύθος ότι οι άνδρες αυτοϊκανοποιούνταν αλλά πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες  παραδέχονται ανοικτά ότι καταφεύγουν σε αυτή την... τεχνική.

Σημεία- Μαγνήτης

Τα ανδρικά χαρακτηριστικά που ελκύουν το ασθενές  φίλο είναι τα πνευματικά κυρίως χαρίσματα και η εξωτερική εμφάνιση.

Τα σημεία που κερδίζουν με διαφορά είναι: οι γλουτοί, η πλάτη, τα πόδια και το στήθος.

Την ίδια στιγμή ένα ακόμη ανδρικό προπύργιο καταρρέει αφού όπως προέκυψε από την έρευνα οι γυναίκες δεν είναι πλέον μονογαμικές αλλά συνάπτουν ερωτικές σχέσεις τόσο πριν όσο και μετά το γάμο.

 

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being