Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΑΕ Παναιγιάλειος: "Διαιτησίες που κοσμούν το ποδόσφαιρο"

ΠΑΕ Παναιγιάλειος: "Διαιτησίες που ...

Στον αγώνα με την Ερμιονίδα

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτήρισε άψογη τη διαιτησία στο ματς με την Ερμιονίδα. Αναλυτικά:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναιγιάλειος συγχαίρει τη διαιτητική τετράδα των κ.κ. Φωτιάδη (Σύνδεσμος Καστοριάς), Καλαμπόκη (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας), Κολοσιώνη (Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνανίας) και Ρούσου – Μπεκερτζή (Σύνδεσμος Πρέβεζας) για την άψογη διαιτησία τους στο σημερινό παιχνίδι τής ομάδας μας με την Ερμιονίδα, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, με τη συνολική παρουσία τους δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας 50-50 τις δύο ομάδες, κάτι που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Και για να μην πουν κάποιοι ότι εκδίδουμε συγχαρητήρια ανακοίνωση για διαιτητές μετά από νικηφόρο αποτέλεσμα, υπενθυμίζουμε πως έχουμε συγχαρεί διαιτησίες ακόμα και όταν η ομάδα μας έχει ηττηθεί.

Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν τέτοιας ποιότητας διαιτησίες και στο μέλλον. Διότι, τέτοιες διαιτησίες προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κύριοι, και πάλι, πολλά συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια στην καριέρα σας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports