Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα 18 Απριλίου

Ζώδια

Κριός

Ρομαντικό μεν αλλά όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που σας κάνει να ονειρεύεστε, όμως πιθανόν να λέγονται πράγματα ασαφή και μη πραγματοποιήσιμα στα ερωτικά. Προσοχή και σε οικονομικές πλάνες. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας ευνοεί πρωτοβουλίες και δράσεις αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Ορισμένα μπερδέματα στα οικονομικά δεν λείπουν αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις και τις απώλειες. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια χρήματα. Επίσης προσοχή σε μπερδέματα και παρεξηγήσεις στις παρέες σας και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει μέσα στο Σαββατοκύριακο μια άκρως ρομαντική αλλά και απατηλή όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, λόγω της οποίας μπορεί αυτές τις μέρες να ερωτεύεστε ή να μαγεύεστε από ακατάλληλα όμως άτομα. Προσέξτε ποιον εξιδανικεύετε. Μπερδέματα ή εξαπατήσεις και υποσχέσεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά.

Καρκίνος

Κρυφές ή παράνομες σχέσεις είναι πιθανές αυτές τις μέρες με το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο βγάζει εκτός ορίων την φαντασία σας. Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή αυτή, η οποία είναι πολύ ρομαντική μεν, όμως χρειάζεται προσοχή σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις. Πιθανοί -αβέβαιοι- έρωτες με άτομα απ' το εξωτερικό.

Λέων

Λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, χρειάζεται προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις – κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και προσοχή στον δανεισμό. Μια όψη που μπορεί ακόμα αυτές τις μέρες να φέρνει παρεξηγήσεις στις παρέες, ίσως κιόλας να υπάρχουν ερωτικά μπερδέματα με φίλους, καθώς τα όρια γίνονται ασαφή.

Παρθένος

Σας βάζει σε πολύ ρομαντική διάθεση το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αυτές τις μέρες και είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, όμως προσέξτε να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλα άτομα στην ανάγκη σας να βρείτε συναισθηματική πλήρωση. Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η όψη αυτή, η οποία θέλει προσοχή σε εξαπατήσεις σε οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις.

Ζυγός

Η τάση σας να εξιδανικεύετε ανθρώπους γίνεται πιο έντονη αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη όμως που μπορεί να σας κάνει να παρασύρεστε από λάθος άτομα. Δεν αποκλείεται να ερωτεύεστε άτομα απ' το εξωτερικό, αλλά με αβέβαιη έκβαση, ενώ κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η όψη αυτή. Προσοχή σε εξαπατήσεις σε εργασία και υγεία.

Σκορπιός

Πολύ ρομαντικό αυτό το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη που αυτές τις μέρες σάς κάνει να ονειρεύεστε, ωστόσο θέλει προσοχή, γιατί ελλοχεύουν πλάνες στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά. Είστε έτοιμοι να δοθείτε, όμως κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά απ' ότι είναι και να οδηγηθείτε σε απογοήτευση τελικά.

Τοξότης

Βγάζει τον ρομαντικό εαυτό σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί στην ανάγκη σας να βιώσετε πλήρωση και να ανακουφίσετε το αίσθημα ανικανοποίητου, μπορεί να παρασυρθείτε από ακατάλληλα άτομα. Προσοχή και σε οικονομικές εξαπατήσεις κι υποσχέσεις.

Αιγόκερως

Μην δίνετε και πολύ βάση σε όσα λέγονται και σε τυχόν υποσχέσεις αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, γιατί υπάρχει τάση πλάνης κι εξαπάτησης. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται αυτή η επιρροή, η οποία ωστόσο είναι ρομαντική και καλλιτεχνική. Προσέξτε τα μπερδέματα και τα ψέματα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, εργασία, υγεία.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και απώλειες. Πιθανόν να πρέπει να θυσιάσετε κάποιο ποσό. Ρομαντική όψη, όμως και στα ερωτικά υπάρχει τάση για πλάνες και μπερδέματα – ίσως παρασυρθείτε από άτομο με αμφίβολη ηθική.

Ιχθύες

Άμεσα σάς επηρεάζει το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη πολύ ρομαντική και καλλιτεχνική μεν αλλά που ωθεί σε πλάνες κι εξαπατήσεις ερωτικές. Προσέξτε ποιον εξιδανικεύετε και από ποιον παρασύρεστε στην ανάγκη σας να ερωτευτείτε. Επίσης προσοχή σε οικονομικές υποσχέσεις κι εξαπατήσεις, ακόμα και στην οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being