Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Χιονοδρομικό: Η φιέστα του χιονοστρωτήρα

Χιονοδρομικό: Η φιέστα του χιονοστρωτήρα

Γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

Σύμφωνα με το πρόσφατο δελτίο τύπου του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, παραλήφθηκε από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ο νέος χιονοστρωτήρας PistenBully 600 with winch, που προμηθεύθηκε το χιονοδρομικό Κέντρο, προκειμένου να ανανεώσει και να ενισχύσει, τους χιονοστρωτήρες που διαθέτει, δώθηκαν ορισμένες απαντήσεις, σε πρόσφατο άρθρο του υπογράφοντα, που δημοσιεύτηκε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ με τίτλο "Σοβαρά ερωτήματα με αφορμή το ταξίδι του δημάρχου Γ. Λαζουρά στην Αυστρία".

Οι απαντήσεις αυτές αφορούν κυρίως στα ερωτήματα που τέθηκαν, σχετικά με  το κόστος και τη διαδικασία αγοράς του συγκεκριμένου μηχανήματος, καθώς επίσης και για το που βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά του από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Αναπάντητα όμως εξακολουθούν να παραμένουν βασικά ερωτήματα, που πιστεύω ότι πρέπει να απαντηθούν στο δημοτικό συμβούλιο που έχει δεσμευτεί ο κ. Λαζουράς ότι θα γίνει, με θέματα που αφορούν αποκλειστικά στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Ερωτήματα όπως το ποιος έκανε την εισήγηση στο ΧΚΚ, αν συντάχθηκε πίνακας τεχνικών χαρακτηριστικών, πότε και που έγινε η δημοσίευση της προκήρυξης, αν υπήρχαν προσφορές από άλλες εταιρείες και τέλος όσον αφορά το Ελληνογερμανικό ή Γερμανοελληνικό ταμείο  για το μέλλον άν αυτός είναι ένας τρόπος να επιστραφούν και πάλι τα χρήματα στη Γερμανία είναι μερικά από αυτά.

Όσον αφορά το τελευταίο, δηλαδή το Ελληνογερμανικό Ταμείο, χρεώνουμε τα 50.000 που δόθηκαν μέσω αυτού για την αγορά του χιονοστρωτήρα σαν επιστρεφόμενα στο Γερμανικό κράτος και περιμένουμε να δούμε πόσα άλλα από τα χρήματα που θα δοθούν μέσω αυτού στο Δήμο Καλαβρύτων, θα επιστραφούν στη Γερμανία.

Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο kalavrytanet.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις