Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Μπρίζ στο 2ο φιλικό της προετοιμασίας του

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Μπρίζ σ...

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε αλλά οι Βέλγοι ήταν πιο έτοιμοι και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο φιλικό του παιχνίδι με την Μπριζ με το ωραίο γκολ του Καρέλη, αλλά οι Βέλγοι ήταν πιο έτοιμοι και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν το ματς με 2-1.

Συμπέρασμα πρώτο που ισχύει διαχρονικά για τα φιλικά του καλοκαιριού: Δεν προσφέρονται για συμπεράσματα αυτά τα παιχνίδια, ειδικά αυτά που διεξάγονται τόσο νωρίς.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει σχεδόν ποτέ μέσα στη σεζόν με το αρχικό σχήμα που κατέβασε ο Γιάννης Αναστασίου μέσα στο γήπεδο, οπότε τι να πει και τι να συμπεράνει κανείς; Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι είδαν τον πολύ πιο έτοιμο αντίπαλό τους να κάνει φάσεις και να πατά εύκολα στην περιοχή, ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς, η ομάδα του Αναστασίου προηγήθηκε στο 21' με τον Καρέλη.

Το γκολ δεν άλλαξε κάτι δραματικά. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε ανέτοιμος και ασύνδετος (οι παίκτες του πήγαιναν σχεδόν πάντα δεύτεροι πάνω στην μπάλα), οι Βέλγοι, χωρίς να κάνουν κάτι εντυπωσιακό, και γρήγορα την ισοφάρισαν (στο 27' με γκολ του Ντιαμπί με το χέρι!) και τον έλεγχο διατήρησαν.

Οι αλλαγές του Αναστασίου στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (8 στους 11 παίκτες) δεν απέφεραν σημαντικές αλλαγές. Η Μπριζ έκανε στο 47' το 1-2 και εν συνεχεία αμύνθηκε αποτελεσματικά κόντρα σ' έναν Παναθηναϊκό που δεν είχε την απαραίτητη ομοιογένεια αλλά ούτε και πολλές ανάσες.

Στα θετικά η καλή εμφάνιση του τεχνίτη Λουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Θελάντερ ο οποίος μπήκε στο ματς στο 75'.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (46' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46' Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος (75' Θελάντερ), Κουτρουμπής (46' Ταυλαρίδης), Χουχούμης,  Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα (46' Πράνιτς), Ατζαγκούν (46' Λουντ), Πέτριτς (46' Νίνης), Καλτσάς (67' Αγγελόπουλος), Καρέλης (46' Μπεργκ).

 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports