Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξανά στο “Χάραμα” οι Boozie -Τι και ποιούς είδαμε στην πρεμιέρα

Ξανά στο “Χάραμα” οι Boozie -Τι και ποιο...

Ο νέος ειν’ωραίος, ο παλιός ειναι αλλιώς

Από τις 10.30 μ.μ. ως τις 2.30 μ.μ. δηλαδή τέσσερις ώρες περίπου, διαρκεί το πρόγραμμα "Τον ήπιαμε boozie" που πρωτοπαρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα και επαναλαμβάνουν αύριο Τετάρτη στο θερινό Χάραμα, οι οκτώ γνωστοί συμπολίτες μας (μας έχουν συστήσει τον καλλιτεχνικό τους εαυτό, κυρίως μέσω κεφάτων καρναβαλικών θεαμάτων, όπως οι παραστάσεις του Κομιτάτου και το show-party των "Ταλέντων").

Πήγαμε στην πρεμιέρα και σας βεβαιώνουμε πως η μουσικοθεατρική τους προσπάθεια κυλάει αβίαστα, βασισμένη στο χιούμορ και σε διαχρονικά λαικά άσματα που όλοι αγαπάμε. Με φόντο το μοναδικό πανελληνίως, απίστευτα φωταγωγημένο κινηματογραφικό "χωριό" της διασκέδασης, ξεδιπλώνουν σύντομα και κεφάτα νούμερα, στο σύνηθες "κομιτατζίδικο" ύφος που ξέρουμε χρόνια τώρα.

Θίγουν κυρίως την πολιτικοκοινωνική κατάσταση των ημερών, δηλαδή τις άδειες τσέπες, τις ουρές στα ΑΤΜ, τις ιδεολογικές αυταπάτες αλλά και τα ... αχαλίνωτα ερωτικά ήθη με "ατακαδόρικους" διαλόγους γεμάτους λογοπαίγνια και καθημερινή, τολμηρή"αργκώ". Με τι-σερτ και τζινάκια και το "σιγοντάρισμα" συγγενών και φίλων στα πρώτα τραπέζια, κινούνται με άνεση και φυσικότητα στη σκηνή.

Τα σκετσάκια έχουν αναλάβει οι Νεφεντίνα Μοσχόβου, Τάκης Τσακαμπέτης, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Ολγα Μοσχόβου, Ντάνα Πολυμεροπούλου, ενώ το μουσικό μέρος μια τριάδα "δυνατή": Βιβή Αποστολάτου, Γιώργος Φαφούτης, Νίκος Σταυρόπουλος. Η πρώτη ερμηνεύει συναισθηματικά, ως επαγγελματίας, αργά λαικά τραγούδια υψηλών φωνητικών απαιτήσεων με τις "κορώνες" της να ξεσηκώνουν το χειροκρότημα.

Ο δεύτερος αξιοποιεί το κοινωνικό "γκελ" και το συνεπές, φανατικό κοινό του με αυτοπεποίθηση και πολυαγαπημένο ρεπερτόριο. Ο τρίτος, ο νεώτερος της παρέας, κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις ως το νέο "όνομα" τέτοιων εκδηλώσεων. Προερχόμενος από το χώρο της εστίασης, ο Νίκος Σταυρόπουλος μας κατέπληξε αρχικά επικρατώντας στον φετινό διαγωνισμό των "Ταλέντων" ως Τόλης Βοσκόπουλος. Σήμερα, χαμογελαστός αλλά συνεσταλμένος, ξεχωρίζει με την "σωστή" φωνή του και μάλιστα στην πρεμιέρα πρωτοστάτησε στα γαρύφαλλα.

*Το πρώτο βράδυ η παρέα του πρώην προέδρου της Παναχαικής Αρη Λουκόπουλου ξεφάντωσε έντονα,ενώ διακρίναμε πολλά μέλη και φίλους του Καρναβαλικού Κομιτάτου και του Ομίλου Αντισφαίρισης, τον επιχειρηματία κέντρων διασκέδασης Γιάννη Ροδόπουλο, την εξ Αθηνών συμπολίτισσα Νάταλι Κυρούση-Βαν Γκίλντερ κλπ .

Α.ΜΠ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight