Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ντείβιντ Μπέκαν και τα 40 τατουάζ του- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Ντείβιντ Μπέκαν και τα  40 τατουάζ του...

Ποια είναι η ιστορία τους

Τα 40 τατουάζ με τα οποία έχει καλύψει το καλογυμνασμένο αθλητικό σώμα του κρύβουν τις μικρές ιστορίες τους. «Είναι για τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου» έχει δηλώσει.

Άγγελοι, ο Ιησούς, κινέζικα ιδεογράμματα, μία φράση του Ρωμαίου αυτοκράτορα Καλιγούλα, το όνομα της γυναίκας του, Βικτόρια, γραμμένο στα σανσκριτικά (αρχαία ινδικά)  και στη βάση του λαιμού δύο λέξεις «Pretty Lady», που είναι και το πιο πρόσφατο «χτύπημα», αφιερωμένο στο μικρότερο από τα παιδιά του, την 4χρονη κόρη του. Κι από κάτω «Harper» -το όνομα της.

Ο 40χρονος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ «μιλά» μέσα από τα 40 τατουάζ του για τους σημαντικούς ανθρώπους του.

Ο αριθμός 99 σηματοδοτεί μία από τις πιο ευτυχισμένες χρονιές: Τότε που παντρεύτηκε τη Βικτόρια και κέρδισε το τριπλ με τη Μάντσεστερ. Τον «χτύπησε» στο τελευταίο δάχτυλο του δεξιού χεριού του.

Ο Μπέκαμ ξεκίνησε να κάνει τατουάζ το 1999, μετά τη γέννηση του πρώτου γιου, Μπρούκλιν.

 

Το δεύτερο τατουάζ έγινε μόλις έναν χρόνο μετά: Ένας μεγάλος φύλακας άγγελος «εμφανίστηκε» στη μέση της πλάτης του. Το 2002, πάνω από τον άγγελο πρόσθεσε το όνομα του δεύτερου γιου του, Ρόμεο. Ακολούθησε ο τρίτος γιος του, Κρουζ.

Μεταξύ των 40 τατουάζ είναι η φράση «Για πάντα πλάι σου», ενώ εκτός από τα χέρια, ο Μπέκαμ έχει χτυπήσει στο μέρος της καρδιάς ένα σχέδιο με τον Ιησού να ανυψώνεται από χερουβείμ, για το οποίο έχει πει ότι συμβολίζει τον ίδιον με τους τρεις γιους του.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight