Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαφαζάνης: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέο Μνημόνιο»

Λαφαζάνης: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέο Μνημόνιο»

Ο πρώην υπουργός περιόδευσε σε χώρους εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο Μνημόνιο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και το ίδιο φαντάζεται ότι θα πράξουν όλοι οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα, δήλωσε ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και τόνισε πως αν ψηφιστεί, θα συνεχίσουν την πορεία τους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεσμευμένοι, όμως, με το προεκλογικό του πρόγραμμα και τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης.

Σε ερώτηση αν είναι μονόδρομος η στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε: «Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Είμαστε δεσμευμένοι με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε δεσμευμένοι με τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης.

Αυτές εμείς υλοποιούμε, αυτές προωθούμε, αυτές στηρίζουμε. Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για το Μνημόνιο, δεν στηρίζουμε Μνημόνια, δεν στηρίζουμε μνημονιακές ρυθμίσεις.

Εμείς δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα για να καταργήσει τα Μνημόνια και όχι για να φέρει νέο Μνημόνιο».

Ο πρώην υπουργός περιόδευσε σε χώρους εργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα, και όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι θα κάνει όταν έρθει στη Βουλή η νέα συμφωνία με τους Θεσμούς είπε:

«Όταν έρθει νέο Μνημόνιο στη Βουλή, εγώ, τουλάχιστον, δεν πρόκειται να το ψηφίσω και φαντάζομαι όλοι οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα δεν πρόκειται να ψηφίσουν».

Διαβάστε επίσης:

Π.Λαφαζάνης:Να μην ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το νέο Μνημονίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις