Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σταμάτησαν οι εργασίες στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα "

Πάτρα: Σταμάτησαν οι εργασίες στο νοσοκο...

Τι καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων " Ο Ιπποκράτης"

Σταμάτησαν οι εργασίες στο νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα", επειδή το κράτος δεν καταβάλλει τις οφειλές του προς τον εργολάβο. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή του Σωματείου Εργαζομένων "Ο Ιπποκράτης":

"Σοβαρότατη και δυστυχώς αρνητικότατη η εξέλιξη που είχαμε σήμερα στο εργοτάξιο του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου ο εργολάβος σταμάτησε τις εργασίες, επειδή δεν του καταβάλλονται με ευθύνη της κυβέρνησης τα οφειλόμενα.

Παρά τη σχετική κατανομή που ήδη έχει γίνει, μετά τις πρόσφατες παρεμβάσεις μας μαζί με την περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη που παρακολουθεί απο κοντά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη  του έργου, το αρμόδιο Υπουργείο (Σταθάκης)  δεν δίνει την σχετική εντολή στο  Γενικό Λογιστήριο  του Κράτους να  μεταφέρει τις σχετικές πιστώσεις στην Τράπεζα Ελλάδος, προκειμένου να πληρωθεί ο εργολάβος και να συνεχιστεί αυτό το άκρως  απαραίτητο και αναγκαίο έργο.

Καλούμε την κυβέρνηση να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας και ιδιαιτέρως στις πάμπολες παρεμβάσεις  του Περιφερειάρχη  που συνεχίζονται και σήμερα μαζί με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε  και να προχωρήσει άμεσα στις σχετικές διαδικασίες καταβολής των σχετικών οφειλόμενων ποσών, εξασφαλίζοντας  έτσι την συνέχιση  και ολοκλήρωση αυτού του έργου που δυστυχώς μπαίνει σε κίνδυνο λίγο πριν την ολοκλήρωσή του".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις