Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου στην Πάτρα

 Ανάρπαστα τα εισιτήρια για την παράστασ...

Θα βρεθεί στην πόλη στις 17 Αυγούστου

Συνεχίζεται η προπώληση για το εκπληκτικό δίωρο show του Τάκη Ζαχαράτου στην Πάτρα και ήδη τα εισιτήρια γίνονται ανάρπαστα!

Θα δοθεί μία και μοναδική παράσταση την Δευτέρα 17 Αυγούστου  2015, στις 9:30 μμ  (Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00μμ) στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών (πρώην Πολιτεία Ακτή Δυμαίων 84))

Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται να εκδοθούν παραπάνω εισιτήρια από τον αριθμό των καθισμάτων που θα τοποθετηθούν στο υπαίθριο θέατρο στα Παλαιά Σφαγεία, ώστε οι τυχεροί θεατές που θα προλάβουν, να μπορούν να απολαύσουν τον απόλυτο Έλληνα showman σε ιδανικές συνθήκες!

Με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας. O ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη μελαγχολία των ημερών και να γελάσουμε με όσα θα μας διηγηθεί.

Ο μοναδικός ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ στην παράστασηI AM WHAT I AM,  που ξεπέρασε τα 60.000 εισιτήρια στην Αθήνα και άφησε εποχή, επιστρέφει στη δική του πόλη, τη Πάτρα!

Στο ανατρεπτικό δίωρο one man show:

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη. Η Μαριννέλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Ρέμο, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, Πάολα, Παντελίδη και άλλους πολλούς.

Η Ρένα Βλαχοπούλου το παίζει όπως πάντα σε διπλό ταμπλό και «Χαρτοπαίχτρα» και «Κόμισσα της Κέρκυρας», ενώ η Βίκυ Μοσχολιού, η Πόλυ Πάνου και η Λίτσα Διαμάντη συντροφεύουν τον βάρδο του λαϊκού τραγουδιού Στράτο Διονυσίου στο τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά».

Η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει μπουχάρες με επαναλαμβανόμενα μοτίβα, η Έλλη Στάη κάνει..... ίντριγκα.

Γνωστοί και περιζήτητοι εργένηδες και όχι μόνο, της ελληνικής show business, προσφέρουν γονατιστοί, μονόπετρα στη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ και συναντάμε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τη Ραχήλ Μακρή μέχρι και το Δήμαρχο του Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του αυθεντικού λαϊκού ερμηνευτή μας, Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Παλαιά Σφαγεία Πάτρας (πρώην Πολιτεία, Ακτή Δυμαίων 84)

Δευτέρα 17 Αυγούστου  2015, στις 9:30 μμ

(Οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00μμ)

Εισιτήρια:

Γενική είσοδος: 16 €

Μειωμένο: (Φοιτητικό, Νεανικό, Ανέργων, Άνω των 65) 12 €

Παιδικό: (για παιδιά έως 10 ετών) 10 €

Προπώληση: Θέατρο Λιθογραφείον, discover, Γωνιά του Βιβλίου, Music station

Πληροφορίες στο 2610 328394 και 697 66 46 111

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight