Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τσίπρας: Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί και μετά τη συμφωνία με τους εταίρους

Τσίπρας: Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί ...

Στόχος η δίκαιη κατανομή των βαρών

Δεν θα σταματήσουμε να διαπραγματευόμαστε και μετά το κλείσιμο της συμφωνίας ώστε να πετύχουμε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων που να κατανέμει δίκαια τα φορολογικά βάρη, να ευνοεί την παραγωγή και να μην απομακρύνει τους νέους αγρότες από την ύπαιθρο, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ξεκινώντας την ομιλία του, σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε το παν ώστε να διασφαλίσουμε συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης, διατήρηση της δυνατότητας όλων των επαγγελματικών ομάδων να διασφαλίσουν το εισοδηματά τους αλλά και αναδιανομή εισοδήματος μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση».

Όπως είπε, δεν μπορείς να ξεπληρώνεις δανεικά δίχως ανάπτυξη.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι είμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση συμφωνίας με τους θεσμούς, οι οποίο επισήμανε ότι έγιναν τέσσερις και επανέλαβε ότι αυτή η διαδικασία θα πρέπει να βρίσκεται και υπό τον έλεγχο και την παρακολούθηση της Ευρωβουλής.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμφωνία μπορεί να δώσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα και παραδέχθηκε «αυτή η συμφωνία έχει αγκάθια, πολιτικές που δεν αποτελούν επιλογή μας είμαστε αναγκασμένοι να υλοποιήσουμε».

Πρόσθεσε πως αν δεν δημιουργηθούν αντίρροπα μέτρα, τότε θα έχουμε αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Διαβουλεύσεις Τσακαλώτου - κουαρτέτου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις