Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποιμενίδου: "Είναι η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα μου"

Ποιμενίδου: "Είναι η μεγαλύτερη διά...

Τόνισε η πρώην "λέαινα" για το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες παραλίας

H Eλένη Ποιμενίδου είναι γνωστή στους Πατρινούς φιλάθλους από την πολυετή και άκρως επιτυχημένη παρουσία της στην Ορμή Λουξ, με την οποία κατέκτησε αρκετούς τίτλους και είχε παρουσία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η έμπειρη πίβοτ της Εθνικής ομάδας Ελένη Ποιμενίδου μίλησε στο sport-fm.gr για το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες παραλίας και γενικότερα την διοργάνωση της Πεσκάρα:

"Είναι η μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα μου. Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά, ήμασταν αήττητες μέχρι τον τελικό. Η Ιταλία είναι μία υψηλού επιπέδου ομάδα, που δουλεύει επαγγελματικά και προετοιμαζόταν από τον Απρίλιο για την Μεσογειάδα.

Δίκαια κέρδισε το χρυσό, εμείς δεν είχαμε στον τελικό την απόδοση που επιθυμούσαμε, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την προσπάθεια και το μετάλλιο. Καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο μόλις με λίγες ημέρες προετοιμασίας".

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική γυναικών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας στον τελικό από τους διοργανωτές Ιταλούς, ενώ οι ανδρες πήραν την 4η θέση μετά την ήττα τους στις λεπτομέρειες στον μικρό τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιτς χάντμπολ: Αργυρό μετάλλιο για την Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports