Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολύμβηση: Οι Ακαδημίες της ΝΕΠ κάνουν νέο ξεκίνημα

Κολύμβηση: Οι Ακαδημίες της ΝΕΠ κάνουν ν...

Ανοίγει τις πύλες της και στην βορειοανατολική πλευρά της Πάτρας

 

Οι Ακαδημίες κολύμβησης της ΝΕΠ κάνουν ένα νέο ξεκίνημα για τους επίδοξους αθλητές και αθλήτριες της πόλης που μένουν μακριά από το κολυμβητήριο "Α. Πεπανός". Συγκεκριμένα:

"Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το γυμναστήριο «Top Form City» στην πλατεία Νόρμαν. Το εν λόγω γυμναστήριο διαθέτει μεγάλη πισίνα, η οποία θα στεγάσει τις ακαδημίες κολύμβησης της ΝΕΠ, καθημερινά από τις 3μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα των πρωταθλητών και των επιτυχιών επεκτείνει την δραστηριότητά της και στην συγκεκριμένη περιοχή της Πάτρας, απευθύνοντας ανοικτό κάλεσμα στα παιδιά από τις συνοικίες της Αγίας Σοφίας, του Πυροσβεστείου, της Αγυιάς και γενικότερα, να ενσωματωθούν στις τάξεις της ΝΕΠ, καθώς θα μπορούν να ασχοληθούν με τον ναυταθλητισμό ακριβώς δίπλα στα σπίτια τους!

Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα 6983.909097 και 6906.462491, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η ΝΕΠ και το «Top Form City» σας περιμένουν από την Δευτέρα στην οδό Νόρμαν 53 και Κατερίνης, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα και στην βορειοανατολική πλευρά της Πάτρας!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Η ΝΕΠ στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια

ΝΕΠ: Το thebest.gr συνάντησε τα μικρά Πατρινά "δελφίνια" 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports