Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της παραλίας του Κάτω Αλισσού λόγω της κακής κατάστασης των δρόμων-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της παραλίας ...

Ζητάνε την επίλυση του προβλήματος

Σε κακή κατάσταση  βρίσκονται αρκετοί δρόμοι στον Κάτω Αλισσό και  ιδιαίτερα στο κομμάτι του χωριού του Κάτω Αλισσού, στην παραλία του.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι καθώς θα περάσουν έναν ακόμα χειμώνα μέσα στις λάσπες και κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω των δρόμων.

Ο καθαρισμός των χαντακιών και φρεατίων στο χωριό απασχολεί επίσης του κατοίκους καθώς μετά και τις τελευταίες νεροποντές υπήρξαν πλυμμηρικές επιπτώσεις στους δρόμους και σε αγροτεμάχια.

Μάλιστα στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου ο Σύλλογος Κάτω Αλισσού απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,

σας ενημερώνω  για την κακή κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί δρόμοι ιδιαίτερα στο κομμάτι του χωριού του Κάτω Αλισσού,  στην παραλία του. Σας μεταφέρω εγγράφως  την αγανάκτηση αρκετών κατοίκων που βλέπουν ότι έναν ακόμα επερχόμενο χειμώνα θα τον περάσουν μέσα στην λάσπη και στις άσχημες συνθήκες οδοποιίας.

Κύριε Δήμαρχε, δεν μιλάμε για άσφαλτο, μιλάμε για χαλικόστρωση και είναι μεγάλη ανάγκη να πέσει χαλίκι στους δρόμους αυτούς να μην θυμίζουν ότι ζούμε και διαβιούμε σε τριτοκοσμική περιοχή.

Ένα ακόμα μεγάλο θέμα που σας επισημαίνουμε είναι ο καθαρισμός των χαντακιών και φρεατίων στο χωριό, όπου μετά και τις τελευταίες, βέβαια μεγάλες νεροποντές, είχαμε πλυμμηρικές επιπτώσεις στους δρόμους και σε αγροτεμάχια.  Για αυτό, λόγω και του επερχόμενου χειμώνα κύριε Δήμαρχε πρέπει τα χαντάκια να καθαριστούν .

Τέλος για το μεγάλο θέμα του ΣΧΟΑΠ,  το νέο πολεοδομικό σχέδιο, ο σύλλογος μας θα πάρει θέση μετά και την συγκέντρωση που έχει συγκαλέσει η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος για αυτό το μείζων θέμα.

Κύριε Δήμαρχε, ευελπιστούμε να βρούμε σύντομα ανταπόκριση στα ανωτέρω».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις