Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αφέθηκε ελεύθερος ο Σισέ

Ποδόσφαιρο: Αφέθηκε ελεύθερος ο Σισέ

Το πρώτο σχόλιό του μέσω twitter

Μετά από δώδεκα ώρες ο Τζιμπρίλ Σισέ αφέθηκε ελεύθερος από τις γαλλικές Αρχές. Ποιο ήταν το πρώτο σχόλιό του μέσω twitter.

Από το πρωί της Τρίτης υπήρξε αναστάτωση στην Γαλλία αλλά και στην Ελλάδα με την είδηση ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη από την αστυνομία της Γαλλίας για μια υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ και πρώην άσος του Παναθηναϊκού αρκετές ώρες αργότερα και αφού είχε αφεθεί ελεύθερος από τις Γαλλικές αρχές αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter στο συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι πολλοί κρίνουν χωρίς να ξέρουν και όσοι λένε την αλήθεια σωπαίνουν.

Επίσης μέσω της επίσημης σελίδας του Γάλλου διεθνή ποδοσφαιριστή στο Facebook σημειώνεται ότι ο Σισέ πήγε το πρωί στις αστυνομικές αρχές των Βερσαλιών ως "κομμάτι" μιας έρευνας εκβιασμού κατά του Βαλμπουενά και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα ο Σισέ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Μην ανησυχείς, μόνο να είσαι χαρούμενος. Κανένα σχόλιο, μόνο μια φράση "Πολλοί κρίνουν, λίγοι ξέρουν όσοι λένε την αλήθεια σωπαίνουν και οι ζηλιάρηδες χαίρονται".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports