Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι": Η νέα παράσταση του Χρήστου Πατρινού

"Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δειν...

Στο Περί Σκιών

Τη νέα παράσταση θα παρουσιάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στο κοινό της Πάτρας ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος).

Tο Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με δυο παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα ¨Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι¨ στο Περί Σκιών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Η παράσταση που κρατάει σε αγωνία το κοινό θα χαρίσει γέλιο, κέφι και χαρά μεταφέροντας ο καραγκιοζοπαίχτης Χρ. Πατρινός τη σύγχρονη πραγματικότητα, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προβάλλοντας το ηρωϊκό πνεύμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται....

Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζυροπούλα και την κρύβουν την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την κόρη του Βεζύρη. Ο στενοχωρημένος Βεζύρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης.

Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη... Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Τρεις (3) Παραστάσεις

Σάββατο 17 Οκτωβρίου ώρα 19:00 (απογευματινή)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου ώρα 12:00 (πρωινή) και 19:00 (απογευματινή)"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture