Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Τραϊκόφσκι στον Απόλλων Carna

Μπάσκετ: Ο Τραϊκόφσκι στον Απόλλων Carna

Παίχτης του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο διεθνής Σκοπιανός

Aρωμα Ευρωμπάσκετ αποκτά ο Απόλλων Carna ο οποίος εντάσσει στο δυναμικό του τον Μπόγιαν Τραϊκόφσκι, διεθνή με την Εθνική ομάδα της ΠΓΔΜ.

Μπόγιαν Τραϊκόφσκι αποτελεί τελικά τον εκλεκτό του Θανάση Παπαχατζή για να ενισχύσει την ρακέτα του Απόλλωνα Πατρών.

Ο 29χρονος διεθνής Σκοπιανός σέντερ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία έψαχνε ο τεχνικός των “μελανόλευκων” τις τελευταίες μέρες και άναψε το πράσινο φως για να αποκτηθεί.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Τραϊκόφσκι είχε αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Κοσόβου Πρόστινα ενώ ξεκίνησε την φετινή στην Ραμποτνίσκι. Ακόμη είχε αγωνιστεί και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ με αυτήν της ΠΓΔΜ.

Ο Τραϊκόφσκι στην περσινή χρονιά σε 8 παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Κοσόβου Πρίστινα είχε κατά μέσο όρο 10.3 πόντους (25/43δ-58.1%, 9/37τρ-24.3%, 5/9β-55.6%), 8.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 23.1 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα το Σάββατο είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα της ΠΓΔΜ με την Ραμποτνίσκι στην εντός έδρας ήττα της με 67-88 από την Κοζούφ έχοντας 12 πόντους σε 18΄.

Κι όσο για το φετινό Eurobasket στον όμιλο της Εθνικής μας που είχε διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ; Είχε ενεργό χρόνο συμμετοχής και στα 5 παιχνίδια της ΠΓΔΜ με κατά μέσο όρο 8.6 πόντους (9/34δ-26.5%, 8/25τρ-32%, 1/4β-25%), 4.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά παιχνίδι, σε 22.6 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον ο Παπαχατζής διαθέτει μία ακόμη λύση στις θέσεις των ψηλών από το παιχνίδι του Σαββάτου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο κλειστό της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports