Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελπιδοφόρα η γαρδένια του αγωνιστή καθηγητή Παναγιώτη Σταυρόπουλου

Ελπιδοφόρα η γαρδένια του αγωνιστή καθηγ...

Έδωσε θάρρος στους φίλους του

Ελπιδοφόρος και φτερωτός Ερμής είναι η γαρδένια του αγωνιστή καθηγητή Μέσης που παλεύει εν αφασία από τον περασμένο Ιούλιο στο κρεβάτι του πόνου! Ελπίδες φτερούγισαν πάλι πάνω σε αυτό το κρεβάτι της ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από τον Αύγουστο ο λυκειάρχης Ρίου  Παναγιώτης Σταυρόπουλος, αφού η κατάστασή του φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί και ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του. Οι συγγενείς του δείχνουν αισιόδοξα συγκρατημένοι.

Αυτοί η ελαφρά αισιοδοξία, όπως γράφει το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU είναι που έκανε να εμφανιστούν ενθαρρυντικές αναρτήσεις το διαδίκτυο.

Όπως είναι γνωστό ο Παν. Σταυρόπουλος νοσηλεύονταν από τις 2 Ιουλίου 2015, στην ΜΕΘ Αγ. Ανδρέου, όπου εισήχθη μετά από σοβαρό τροχαίο, και είχε διακομισθεί στη ΜΕΘ του Ρίου λόγω προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας της Μονάδας του Αγ. Ανδρέα, για συντήρησή της και είναι παρακολουθούμενος τώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου.

Ήταν η ώρα 2.30΄ το μεσημέρι της ημέρας Πέμπτης 2 Ιουλίου 2015, όπου ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος, οδηγώντας επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα, το δίκυκλό του, καθώς είχε σχολάσει και κατευθύνονταν από την εργασία του, με πορεία προς την πόλη, όταν αντιθέτως πορευόμενη κυρία με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε, στο ύψος της εισόδου στην Μαρίνα του Δήμου Πατρέων, έστριψε αριστερά και προκάλεσε πλαγιομετωπική σύγκρουση με το δίκυκλο του Διευθυντή, καθηγητή Φ.Α. Στην συνέχεια ο τραυματισθείς διεκομίσθη στον «Άγ. Ανδρέα», ενώ του συμβάντος επελήφθη το τμήμα Τροχαίας.

Μερικά μόνον από τα μηνύματα που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο κάτω από φωτογραφία της γαρδένιας του αγωνιστή καθηγητή, είναι τα παρακάτω: 


Αρέσει στους Φωτεινή Μόσχου, Ntina Petala, Chrisi Kosmatou και σε 56 ακόμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις