Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η «Ασημένια Θάλασσα» του Πάνου Τσερόλα παρουσιάζεται στο Πατρινό κοινό

Η «Ασημένια Θάλασσα» του Πάνου Τσερόλα π...

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 7/12 στο Λιθογραφείον

Οι εκδόσεις Κέδρος, η ομάδα Πολιτισμού AREA 51 και το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου προσκαλούν το κοινό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ασημένια Θάλασσα» του Πάνου Τσερόλα, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Αναμένεται να είναι μία διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση… με video, δραματοποιήσεις και ζωντανή μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Χρήστος Πατούχας, Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας και ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, Πάνος Τσερόλας.

Συμμετέχουν οι:

Δάφνη Ζουρνατζή, Περικλής Βασιλόπουλος, Συγκλητική Βλαχάκη, Παναγιώτης Σχοινάς, Νικόλας Φορλίδας, Νίκος Κωστόπουλος και Γιώργος Σουβαλιώτης.

Η Ασημένια θάλασσα είναι ένα μυθιστόρημα για την άρνηση του ανθρώπου να πεθάνει την ώρα που ο κόσμος γύρω του καταρρέει. Μια ιστορία επιβίωσης και αντίστασης στην επιβαλλόμενη δυστοπία.

O Πάνος Τσερόλας έχει γεννηθεί το καλοκαίρι του 1985 στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από την Εύβοια, την οποία επισκέπτεται συχνά. Από το 2003 μένει στην Πάτρα, όπου σπούδασε στο τμήμα Γεωλογίας, έκανε μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη γεωλογία και κάνει το διδακτορικό του στη γεωλογία πετρελαίων.

Αρθρογραφεί για διάφορα θέματα σε πολυάριθμα πολιτικά και πολιτιστικά έντυπα και σάιτ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και άλλων πολιτιστικών οργανισμών. Το παιδικό του μυθιστόρημα Ο προϊστορικός ζωγράφος (και ένα τερατάκι) κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος, ενώ το μυθιστόρημα Περί έρωτος (Izzy Questions) κυκλοφορεί στα ελληνικά και στα αγγλικά από τις εκδόσεις Paper Publishing σε μορφή e-book.

Το βιβλίο «Ασημένια θάλασσα» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture