Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Μεγάλο διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ

Α1 μπάσκετ: Μεγάλο διπλό του Άρη στο ΟΑΚ...

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκαν με 83-74 του δικεφάλου

Ο Άρης έβαλε με εμφατικό τρόπο τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ νικώντας τη με 83-74 στο ΟΑΚΑ για την όγδοη αγωνιστική. Πιο ομάδα οι Θεσσαλονικείς απέναντι στην ασύνδετη και νευρική «Ένωση».

Απόλυτος κυρίαρχος ο Άρης στις εφετινές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ! Μετά τη νίκη στο "Nick Galis Hall" και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι "κίτρινοι" του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησαν στο ΟΑΚΑ με 74-83 και έσπασαν το αήττητο σερί της "Ένωσης" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ!

Πιο συμπαγείς και ψύχραιμοι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, είχαν τον έλεγχο του ματς από τη δεύτερη περίοδο φτάνοντας και στο +20 (48-68).

Κορυφαίος ο Οκάρο Γουάιτ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, σημαντική συμβολή και από τον Τζερέλ ΜακΝίλ με 15 πόντους.

Ασύνδετη, μπερδεμένη και αδικαιολόγητα νευρική (6/29 τρίποντα) η «Ένωση», ξύπνησε αργά στο ματς και έμεινε να φωνάζει για τη διαιτησία.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ είχε 12 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ στο ντεμπούτο του, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έμεινε στους 10 πόντους και έκανε 4 λάθη.

Έπειτα, λοιπόν, από την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ (σ.σ. την πρώτη έπειτα από 35 μέρες και 9 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Eurocup), η ΑΕΚ είδε να μπαίνει τέλος στο 7-0 που "έτρεχε" μέχρι σήμερα (28/11) στην Basket League μπροστά στον κόσμο της που έδωσε μαζικό "παρών" στο ΟΑΚΑ.

Ενώ ακολουθούν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τη Νίζνι και τον Ολυμπιακό. Αποδοκιμασίες κατά Ντράγκαν Σάκοτα στο φινάλε.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ανέβηκε στο 6-2 στην κατάταξη, ξεπερνώντας άμεσα το... σοκ της βαριάς ήττας στην Ποντγκόριτσα από την Μπουντούτσνοστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 36-41, 53-69, 74-83.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Κούπερ 12, Παπαντωνίου, Σάκοτα 6, Χέρστον 4, Μιλόσεβιτς 8, Μαυροκεφαλίδης 10, Κάρτερ 13, Κατσίβελης 6, Καλαμπόκης 4, Μαυροειδής 11.

Άρης (Πρίφτης): Ξανθιόπουλος 6, Πελεκάνος 7, Γουάιτ 20, Γουότερς 10, Ζάρας 6, Χάγκινς 9, Κοέν 2, Μούρτος 6, Σίμτσακ 2, Μακ Νιλ 15.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports