Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νέα νίκη για τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, επί του ΠΑΣ

Σουπερλίγκ: Νέα νίκη για τον Πανιώνιο στ...

Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 2-0 της ομάδας των Ιωαννίνων

Ο Πανιώνιος με μεγάλο πρωταγωνιστή (και πάλι) τον Ανσαριφάρντ «καθάρισε» (2-0) τον ΠΑΣ από το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις.

Είκοσι λεπτά ήταν αρκετά. Ο Πανιώνιος έφθασε τις επτά νίκες στο πρωτάθλημα και τους 22 βαθμούς, με το 2-0 επί του ΠΑΣ για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο Πανιώνιος δεν αστειεύεται φέτος, ειδικότερα στην Νέα Σμύρνη. Παίζοντας με έξυπνο τρόπο και εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες, έφτασε σε μία εύκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ευχάριστο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι πως διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να "καθαρίσουν" ένα ματς με προσωπικές ενέργειες.

Σε άλλο ήταν ο Μπακασέτας, ο Καραμάνος ή ο Μπουμάλ. Απόψε ήταν ο Ανσαριφάρντ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σημείωσε και τα δύο τέρματα (5’, 20’) των γηπεδούχων και τους χάρισε το «τρίποντο».

Για τον ΠΑΣ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με 22 γκολ παθητικό σε 12 αγωνιστικές.

Γκολ: Ανσαριφάρντ (5'), Ανσαριφάρντ (20').

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ (Χαλκιαδάκης 88'), Μασούρας, Ανσαριφάρντ (Καραμάνος 81'), Μπακασέτας (Μητρόπουλος 85').

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Τσουκαλάς (Γιάκος 71'), Ακόστα (Σαπαλίδης 74'), Ίλιτς (Ηλιάδης 68'), Τσάβες, Μανιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη για τον Πανθρακικό επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports