Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επίθεση από αδέσποτους σκύλους έξω από το νοσοκομείο του Ρίου δέχθηκε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπουρδούλης

Πάτρα: Επίθεση από αδέσποτους σκύλους έξ...

Τι καταγγέλλει με ανάρτησή του στο facebook

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων καταγγέλλει ότι δέχθηκε έξω από το νοσοκομείου του Ρίου, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κώστας Μπουρδούλης. Ο κ. Μπουρδουλης με ανάρτησή του στο facebook, καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου να πάρει μέτρα και να δώσει άμεση λύση στο θέμα.

Όπως αναφέρει:

«Πριν από λίγο είχα επισκεφθεί, ένα συγγενικό μου πρόσωπο που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Κατά την έξοδό μου από το νοσοκομείο μου επιτέθηκε μια αγέλη σκύλων (δέκα μεγάλοι και δύο μικρά).

Το ίδιο συνέβαινε και όλους όσους πήγαιναν ή έφευγαν από το νοσοκομείο.

Παρακολούθησα τους εισερχόμενους επισκέπτες, που παρακαλούσαν τους φύλακες, να τους επιτρέψουν να πάνε με τα αυτοκίνητά τους έως την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, προκειμένου να αποφύγουν την επίθεση των σκύλων.

Στη συνέχεια απευθύνθηκα στους φύλακες της κεντρικής εισόδου του νοσοκομείου, οι οποίοι έβλεπαν τι συνέβαινε.

Όπως με ενημέρωσαν ότι εκτός από αυτή την αγέλη των σκύλων, υπάρχει και μια άλλη αγέλη στην πλαϊνή είσοδο των επειγόντων.

Σε σχετική ερώτησή μου, με πληροφόρησαν ότι έχουν ενημερώσει την διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά έως τώρα δεν έχει αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

Όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση πέρα από απαράδεκτη είναι και άκρως επικίνδυνη τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Δημοσιοποιώ το συμβάν και καλώ τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν άμεσα λύση πριν αντιμετωπίσουμε τραγικές καταστάσεις.

* Παρακαλώ όλους τους φίλους να κοινοποιήσουν την ανάρτησή μου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί με τις αγέλες των σκύλων και να είναι προετοιμασμένοι, όσο το δυνατόν περισσότεροι επισκέπτες του νοσοκομείου.

Σας ευχαριστώ πολύ.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις