Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο

Σουπερλίγκ: Μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί τ...

Στο ντεμπούτο των Στραματσόνι και Εσιέν, οι πράσινοι ηττήθηκαν με 1-0

«Μαύρο» το ντεμπούτο Στραματσόνι και Εσιέν στον Παναθηναϊκό! Με μια ροπαλιά του Βέλλιου, ο Γηραιός άφησε στον… τόπο (1-0) τους «προβληματικούς» πράσινους και μακριά από την κορυφή.

Ο Ηρακλής μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και στο 15ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία για γκολ. Ο Μπουλούτ έφυγε στην πλάτη του Πράνιτς, όμως το σουτ του Αυστραλού κατέληξε άουτ.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν να πιέζουν τους "πράσινους" και στο 23' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τρομερή ενέργεια και σουτ του Απόστολου Βέλλιου. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει στο 29' όμως η λόμπα του Καρέλη δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη.

Δέκα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε ο "Γηραιός" να γράψει το 2-0, με τον Βέλλιο να βρίσκει με τακουνάκι τον Ρομάνο και τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα. Στο 49' έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν το σουτ του Καρέλη από το ύψος της περιοχής πέρασε μόλις άουτ.

Από το 60' και μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπάθησε να διαχειριστεί το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Ο Ηρακλής προσπαθούσε να "παγώσει" το ρυθμό, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βγει ψηλά και αναζητούσε το γκολ.

Παρά τις όποιες προσπάθειες των "πρασίνων" η ισοφάριση δεν ήρθε κι έτσι ο Ηρακλής πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στη Super League, μία μόλις ημέρα πριν τα 107α του γενέθλια.

Από την άλλη, ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο του Παναθηναϊκού έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι στο "Καυτανζόγλειο", ενώ επίσης την πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα έκανε και ο Μάικλ Εσιέν.

Γκολ: 23' Βέλλιος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ (75' Χαντί), Βέλλιος, Ρομάνο (87' Περόνε), Πασάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος (73' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Αμπέντ (86' Κλωναρίδης), Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν (58' Νίνης), Καρέλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Κρίνεται η τύχη του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports