Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Στα δικαστήρια με τον πατέρα και τα αδέλφια του ο 22χρονος μητροκτόνος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αγρίνιο: Στα δικαστήρια με τον πατέρα κα...

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει λέει ο δικηγόρος του

Την πόρτα του ανακριτή Αγρινίου πέρασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο 22χρονος μητροκτόνος της Παραβόλας.

O 22χρονος νεαρός συνοδεύονταν από τον πατέρα του και τα αδέρφια του, ενώ σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Βαμβακάς, ανέφερε ότι υπάρχει θέμα μειωμένου καταλογισμού στην υπόθεση και δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 44χρονη μητέρα του.

Υπογράμμισε επίσης ότι ο δράστης έχει την συμπαράσταση της οικογένειας του , γεγονός που είναι σημαντικό για την υπεράσπισή του.

Αγρίνιο: Σήμερα η απολογία του 22χρονου , που έσφαξε τη μητέρα του - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 44χρονης-Τι κατέθεσε ο αδελφός του δράστη

"Τα καινούργια στοιχεία που προέκυψαν είναι ότι έχουμε μαζί την οικογένεια. Ο κατηγορούμενος έχει την οικογένεια μαζί του, τον αδερφό του ο οποίος είναι και βασικός μάρτυρας καθώς και τις δύο αδερφές του. Συμπαραστέκονται στον κατηγορούμενο ,οπότε έτσι επικυρώνεται ο ισχυρισμός περί του ελαττωμένου καταλογισμού της πράξης του. Φεύγει η ανθρωποκτόνος πρόθεση και διάθεση του δράστη, δεν ήταν δηλαδή ένα έγκλημα προμελετημένο, δεν ήταν από πρόθεση , ήταν ένα έγκλημα το οποίο όπως τουλάχιστον και οι ίδιοι οι συγγενείς του δηλώνουν, το οποίο δεν ήθελε το παραγωγικό αποτέλεσμα της πράξης. Έτσι θεωρώ ότι θα κριθούμε και έτσι πρέπει να κριθούμε", ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Βαμβακάς.

πηγή:cityvoice.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις