Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Πανιώνιος διεκδικούν μια θέση στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Πανιώνιος διεκ...

Σήμερα στην Τούμπα

H τετράδα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, θα συμπληρωθεί σήμερα στην Τούμπα, με το τελευταίο εισιτήριο να καταλήγει σε έναν από τους ΠΑΟΚ ή Πανιώνιο.

Ο «Δικέφαλος» φιλοξενεί (19:30) την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη ρεβάνς του 1-1 στην Αθήνα, θέλοντας να αποφύγει το πάθημα του Παναθηναϊκού, που αποκλείστηκε χθες από τον Ατρόμητο.

Η ισοπαλία με σκορ δίνει θεωρητικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, που όμως θα πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να τα καταφέρουν απέναντι στους εξαιρετικούς «κυανέρυθρους», οι οποίοι χωρίς αμφιβολία κερδίζουν επάξια τον τίτλο της ομάδας της χρονιάς.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει πάντως πολλά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη, Χαρίση, Γλύκου, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κοροβέση και Τζαβέλλα, ενώ ο Λέοβατς επιστρέφει αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμος.

Στον Πανιώνιο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει λιγότερα προβλήματα από τον Κροάτη συνάδελφό του αλλά και σαφώς μικρότερο ρόστερ για να διαχειριστεί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βιγιάλμπα, επέστρεψε όμως ο Ρισβάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Ο Καλογερόπουλος στο ΟΑΚΑ

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports