Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αξέχαστες διακοπές στην παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp» - Πως μπορείτε να στείλετε δωρεάν το παιδί σας μέσω του ΟΑΕΔ

Αξέχαστες διακοπές στην παιδική κατασκήν...

Στην παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp», παρέχονται επίσης, εξειδικευμένα αθλητικά προπονητικά προγράμματα

Η παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp», βρισκόμενη στο δημοτικό διαμέρισμα Φρίξα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας, προσφέρει κατασκηνωτικά προγράμματα 7, 14 & 22 ημερών σε παιδιά από 6 έως 16 ετών, με γνώμονα το τρίπτυχο «παιδεία – ασφάλεια – σεβασμός στις διαχρονικές αξίες» και αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για τη θερινή αναψυχή των παιδιών από όλη την Ελλάδα.

Με πλούσια προγράμματα ψυχαγωγίας με ανθρώπινο δυναμικό πεπειραμένο και έμπειρο που απαρτίζεται από παιδαγωγούς, γυμναστές, δασκάλους μουσικής, εικαστικών αλλά και χορού, η παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp», αποτελεί ιδανική διέξοδο ψυχαγωγίας, σωματικής ανάπαυσης και ψυχικής ανάτασης για τους νέους, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη περίοδο, όπου η ανάγκη να παρέχουμε στα παιδιά μας υγιείς διεξόδους καθίσταται επιτακτική.

Στην παιδική κατασκήνωση «Olympia Camp», παρέχονται επίσης, εξειδικευμένα αθλητικά προπονητικά προγράμματα στοχεύοντας σε αθλητές που θέλουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα των θερινών διακοπών τους, έτσι ώστε να εξειδικεύσουν τις δυνατότητες τους στο άθλημα που αγαπούν.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Μπουντούρης, Νίκος Λινάρδος από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Judo Ηλίας Ηλιάδης, ο Θοδωρής Βαγγόπουλος , Τάσος Φερεκίδης Κώστας Σκαρτσιάρης,  από τον χώρο του ποδοσφαίρου  αλλά και πλήθος γνωστών αθλητών από όλους τους χώρους του αθλητισμού έχουν επισκεφθεί και διδάξει τα τελευταία χρόνια στη κατασκήνωση.

 

Μιχάλης Βιγγόπουλος: Η κατασκήνωση βοηθάει τα παιδιά να χτίσουν αυτοεκτίμηση και να βιώσουν την επιτυχία

Ο αρχηγός της παιδικής κατασκήνωσης «Olympia Camp» Μιχάλης Βιγγόπουλος μας είπε σχετικά:

Ποια είναι η ιδανική κατασκήνωση για  παιδιά μικρής ηλικίας ή τα παιδιά που πάνε πρώτη φορά;

Τα μικρά παιδιά έχουν διαφορετικές ανάγκες από τα μεγαλύτερα. Γι αυτά είναι σημαντικό να επιλέγετε κατασκήνωση με αξιοπρεπή διαμονή, προσεγμένη διατροφή, τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής, αρκετές δραστηριότητες που θα τα κρατούν απασχολημένα με αποτέλεσμα λιγότερες ευκαιρίες για «νοσταλγία».

Είναι πολύ σημαντικό το περιβάλλον και οι άνθρωποί του,  να γίνει γρήγορα οικείο και αυτό επιτυγχάνεται εύκολα στην κατασκήνωση μας, που έχει  μικρό όγκο κατασκηνωτών (μόνο 230), έτσι διασφαλίζουμε από την εμπειρία μας την αμεσότητα και την εύκολη επίβλεψη των μικρών μας κατασκηνωτών.

Τα στελέχη μας επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή. Φροντίζουμε να βρίσκονται κοντά στους κατασκηνωτές μας άνθρωποι με υπευθυνότητα, γνώσεις, εμπειρία και αγάπη για την κατασκηνωτική ζωή. Εσωτερικός γιατρός και νοσηλευτής/τρια παρακολουθεί την υγεία των παιδιών σε καθημερινή βάση.

Γιατί να επιλέξω τελικά να πάει το παιδί κατασκήνωση;

Η κατασκήνωση αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να ενισχύσει το παιδί την ψυχοκοινωνική του ανάπτυξη και την ψυχοσωματική του ωρίμανση.

Πιο συγκεκριμένα:

• Το παιδί ανακαλύπτει τον εαυτό του και τις δυνατότητες του.

• Η ανεξαρτησία είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που κερδίζει ένα παιδί στην κατασκήνωση.

• Μαθαίνει να υπακούει και να σέβεται τους κανόνες για την σωστή λειτουργία της ομάδας.

• Έρχεται σε επαφή με νέα πράγματα, νέες εμπειρίες.

• Μαθαίνει να κάνει φίλους.

• Το παιδί μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους φόβους του.

• Περνά δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο,

• Η κατασκήνωση βοηθάει τα παιδιά να χτίσουν αυτοεκτίμηση και να βιώσουν την επιτυχία. Στην κατασκήνωση δεν υπάρχουν βαθμοί, καλό παιδί, καλός μαθητής, αντιθέτως όλοι είναι ίσοι και όλοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να επιτύχουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕ ΟΑΕΔ

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους , μέχρι τις 4 Μαΐου 2016 και ώρα 23:59.

Το πρόγραμμα 15ημερης κατασκήνωσης μέσω του ΟΑΕΔ ισχύει για παιδιά γεννηθέντα από 1/1/2000 έως 14/6/2010, αφορά άνεργους και χαμηλόμισθους με συνολικό δηλωθέν εισόδημα που δεν ξεπερνά τις 26.000,00 € και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι δεκαπέντε (15) συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο.

Διαβάστε Αναλυτικότερα τις προυποθέσεις :

Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος ορίζονται οι έχοντες τέκνα, που δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για το έτος 2016:

Ειδικότερα δικαιούχοι είναι:

ασφαλισμένοι/εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που πραγματοποίησαν κατά το 2015 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Εργαζόμενες που έλαβαν κατά το  2015 50 ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας.

Άνεργοι που έλαβαν κατά το 2015 τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα).

Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που έχουν συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά