Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάποιες ιδέες για δώρα στο τραπέζι που είστε καλεσμένοι

Κάποιες ιδέες για δώρα στο τραπέζι που ε...

Έχουν ιδιαίτερη αξία και γι αυτό θα εντυπωσιάσουν

Αν αναζητάτε ένα δώρο που να έχει ιδιαίτερη αξία, ανεπιφύλακτα σας προτείνουμε μια σύνθεση από Αχαϊκά προϊόντα. Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική, οι τιμές τους καλύπτουν όλα τα βαλάντια και με κάθε Αχαϊκό προϊόν που επιλέγετε, στηρίζετε επιχειρήσεις και παραγωγούς του τόπου μας, τα χρήματά σας μένουν στην περιοχή, δεν ταξιδεύουν σε άλλη γη κι άλλα μέρα κι έτσι συμβάλλετε στη δημιουργία θέσεων εργασίας που θα βρουν δουλειά δικοί μας άνθρωποι. Γι αυτό λέμε, ότι ένα Αχαϊκό δώρο, έχει ιδιαίτερη αξία, ακόμα κι αν η τιμή του είναι χαμηλή.

Τι θα μπορούσατε να πάτε ως δώρο, στο σπίτι που είστε καλεσμένοι;

Ένα ή δύο Αχαϊκά κρασιά, που η τιμή τους ξεκινάει από 4,5 ευρώ το μπουκάλι.

Αν θεωρείτε ότι σε όλα τα σπίτια υπάρχει τεντούρα και η δική σας προσφορά θα ήταν περιττή, επιλέξετε ένα λικέρ από τη σειρά εκχυλισμάτων του Χάχαλη, ή ένα μπουκάλι ούζο με γεύσεις, από τη νέα σειρά του Λουκάτου, ή μια Πατρινή βότκα (η πρώτη Ελληνική βότκα).

Γιατί όχι όμως κι ένα μπουκάλι τσίπουρο της VANTANA ή ένα μπουκάλι ούζο του Πιλαβά, που είναι σίγουρο ότι θα καταναλωθούν την ώρα που αρχίζει το «τσίμπημα», πριν στρωθεί το τραπέζι.

Αν αναζητάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, επιλέξτε τα προϊόντα Αχαϊκής τρούφας, που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει την μαγείρισσα ή τον μάγειρα του σπιτιού, που αρέσκεται σε ιδιαίτερες γεύσεις.

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε μια σύνθεση με μικρές συσκευασίες από ποικιλία προϊόντων (π.χ. κρασί, λικέρ, ούζο, μέλι του Αλιχού ή του Μελισσότοπου, λουκούμια, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού ΙΑΜΒΗ) φτιάχνοντας ένα πλούσιο καλάθι, σε χαμηλή τιμή.

Ένα είναι σίγουρο: το δώρο σας δεν θα περάσει απαρατήρητο, όπως πιθανόν θα περάσει ένα μπουκάλι ουίσκι, ή ένα κουτί γλυκά, τα οποία θα σας κοστίσουν το ίδιο, ίσως και παραπάνω.

Το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα που έχει αποκλειστικά Αχαϊκά προϊόντα, θα σας περιμένει σήμερα μ. Σάββατο, έως αργά το απόγευμα, για να σας προτείνει τη σύνθεση δώρου που ταιριάζει στο γούστο σας και στο ποσό που θέλετε να διαθέσετε (το ΚΕΛΛΑΡΙ αύριο Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστό, αλλά θα λειτουργεί κανονικά τη Δευτέρα του Πάσχα, γιορτή του Αγίου Γεωργίου).

Όμως, σε όποιο κατάστημα κι αν επιλέξετε να ψωνίσετε, αναζητήστε Αχαϊκά προϊόντα. Όπως αναζητήστε τα και για το Πασχαλινό τραπέζι, στα super markets, τα παντοπωλεία, τα μανάβικα, τα κρεοπωλεία που θα πάτε για ψώνια. Είπαμε, με κάθε Αχαϊκό προϊόν που αγοράζουμε, τα χρήματά μας μένουν εδώ, στην  περιοχή μας και πιάνουν τόπο…

ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα

Τηλ. 2610240872

Και σοκολατένιες δημιουργίες και τσουρέκια θα βρείτε στο ΚΕΛΛΑΡΙ

Και σοκολατένιες δημιουργίες και τσουρέκ...

Και σοκολατένιες δημιουργίες και τσουρέκια θα βρείτε στο ΚΕΛΛΑΡΙ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight