Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του φεστιβάλ «Αναιρέσεις»

Πάτρα: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων τ...

Κάλεσμα ενίσχυσης από τους διοργανωτές

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του φεστιβάλ «Αναιρέσεις» που θα διεξαχθεί στα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας, στις 3 και 4 Ιουνίου. Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:

«Το φεστιβάλ "Αναιρέσεις" είναι ανεξάρτητο από χορηγούς και επιχειρηματικές δράσεις και διοργανώνεται από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, το Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση και τους φίλους αυτού. Σε πείσμα των νόμων της αγοράς, στήνεται χωρίς χορηγούς και διαφημίσεις, χωρίς αυτοσκοπό το κέρδος ή των ανταγωνισμό, βάζοντας στόχο μία προβολή της νέας κοινωνίας της συλλογικότητας, της συνεργασίας και της αυταπάρνησης στο σήμερα.

Εμείς σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες  να πραγματοποιούμε μια διοργάνωση με αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά που να αναδεικνύει ένα διαφορετικό -από το κυρίαρχο- πολιτικό και πολιτιστικό πρόταγμα, όπως καλούμε τον ίδιο τον κόσμο μέσα από την είσοδο ενίσχυσης να στηρίξει την ίδια την διοργάνωση και τη δυνατότητά μας ως πολιτικός χώρος να λειτουργούμε χωρίς χρηματοδότηση από κράτος και κεφάλαιο.

Καθημερινά σημείο προπώλησης στην Λέσχη Αναιρέσεις στην Ζαίμη 69Α από τις 17:30 και μετά!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις