Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καραμπέτσος: "Θέλει δουλειά, επενδύσεις και υπομονή"

Καραμπέτσος: "Θέλει δουλειά, επενδύ...

Τόνισε ο Πατρινός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού για την ομάδα του

Ο ημιτελικός των "αιωνίων" ανάμεσα στον Ολυμπιακό του Χριστόδουλου Κολόμβου και τον Παναθηναϊκό του Φίλιππου Καραμπέτσου, έδωσε στους "ερυθρόλευκους" το εισιτήριο, για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο. O Πατρινός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Δυστυχώς όταν η ομάδα βραχυκυκλώνει, έρχονται και τα προσωπικά λάθη και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και φτάνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία για αύριο αλλά και στην Ευρώπη. Σίγουρα έχει μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό».

Μιλώντας για το μέλλον της ομάδας του επεσήμανε πως: «Σίγουρα η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλη. Πλέον είναι θέμα διοίκησης και προπονητή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα μας. Θέλει χρόνο για να κλείσει η ψαλίδα. Θέλει πολύ δουλειά, επενδύσεις και πολύ υπομονή».

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στο final -6 δήλωσε:«Από τη στιγμή που είναι στον ημιτελικό έχει 25% πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αυτοματοποιημένη, έχει πολύ καλό υλικό και μακάρι να πάρει το κύπελλο. Θα είναι καλό για την ελληνική υδατοσφαίριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραμπέτσος στο thebest.gr: "Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τα χρόνια στο ΝΟΠ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports