Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αντετοκούνμπο: "Πήγαμε να δούμε Σπανούλη και Διαμαντίδη"

 Αντετοκούνμπο: "Πήγαμε να δούμε Σπ...

Οι Γιάννης και Θανάσης παρακολούθησαν από κοντά στον τρίτο τελικό

Οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο παρακολούθησαν από κοντά στον 3ο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ.

«Στο NBA θα έκοβαν εισιτήρια για να τους δουν», είπαν χαρακτηριστικά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη, με τον άσο των Μπακς να εκφράζει για πολλοστή φορά την επιθυμία του να ενισχύσει την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι. «Μακάρι να με αφήσουν οι Μπακς», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Θανάσης αναφέρθηκε στις δικές του φιλοδοξίες και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. «Έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες», επισήμανε.

Οι δηλώσεις τους κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Mall για την παρουσίαση του νέου κινητού της εταιρίας "Huawei":

Γιάννης: «Η ατμόσφαιρα σε τελικό NBA και τελικό Α1 είναι τελείως διαφορετική. Δεν έχω πάει ποτέ σε τελικό NBA, αλλά ατμόσφαιρα σαν την χθεσινή έχουμε καιρό να δούμε. Ήταν τρομερή. Εμείς πήγαμε να δούμε ουσιαστικά τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη».

Όσο για την Εθνική ομάδα είπε: «Μακάρι να είμαι έτοιμος και να με αφήσουν οι Μπακς το καλοκαίρι να παίξω. Θέλω να παίξω Εθνική και να ιδρώσω την φανέλα».

Για το μέλλον τους:

Γιάννης: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους Μπακς να βελτιωθούν κι άλλο. Θέλω να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που κάναμε φέτος».

Θανάσης: «Στόχος μου είναι να είμαι στο NBA. Υγιής να είμαι και θα δούμε, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Να παίξω και Εθνική. Με απασχολούν και οι σειρήνες από Ελλάδα και Ευρώπη, έχω ανοιχτές όλες τις πόρτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Tην Δευτέρα ο τέταρτος τελικός των "αιωνίων"

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports