Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Αγγελ...

Ένα βήμα πριν από την αποκάλυψη του δράστη η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη της στυγερής δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η αναπαράσταση στο υπόγειο πάρκινγκ οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως για τη δολοφονία ευθύνεται ο «δράκος τους Αμαρουσίου».

Ο ίδιος φέρεται να φάσκει και να αντιφάσκει. Λέει ότι επιτέθηκε στη γυναίκα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και όταν αυτή προσπάθησε να διαφύγει προς την έξοδο του γκαράζ, την άρπαξε και την έσυρε προς το τρίτο επίπεδο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης Ελευθερίας στον τοίχο του πρώτου γκαράζ, ωστόσο και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα αποτύπωμα που να ανήκει στο «δράκο του Αμαρουσίου».

Την ίδια ώρα, μάρτυρας που μίλησε στην χθεσινή εκπομπή, τόνισε πως πριν τη σοκαριστική δολοφονία της Ελευθερία Αγραφιώτου, (σ.σ. και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του Μάρτη) μία άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ.

Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός.

Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος. Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση της Αγραφιώτου, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε σε θέση αναπήρων.

Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή η 69χρονη λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί καυγάδισε έντονα στο τηλέφωνο με έναν άνδρα, από τον οποίο ζητούσε χρήματα που της χρωστούσε.   Σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης στις 21 Απριλίου, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, κινήθηκε προς το τρίτο πάργκινγ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας τους προστατευτικούς κώνους.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος είχαν τοποθετήσει στην είσοδο του τρίτου επιπέδου κώνους και απαγορευτικές ταμπέλες, αλλά πολλοί πελάτες στην προσπάθεια τους να παρκάρουν, τα παρέβλεπαν.

Πελάτισσα του συγκεκριμένου σουπερμάρκετ στο Μαρούσι που μίλησε στο «Τούνελ» υποστήριξε ότι τα υπόγεια γκαράζ του καταστήματος δεν φυλάσσονται και ο καθένας έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που αθίγγανοι και ζητιάνοι της ζητούσαν να παραλάβουν το καρότσι για να πάρουν τα κέρματα.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, βρέθηκε και η ίδια στο τρίτο υπόγειο γκαράζ στην προσπάθεια της να παρκάρει, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Δεν υπήρχε φύλαξη, ήταν πολύ σκοτεινά και αυτό της προκάλεσε πανικό. Τόνισε πως παρά το γεγονός ότι ο χώρος δεν χρησιμοποιείται επίσημα, στο υπόγειο ήταν παρκαρισμένα κι άλλα αυτοκίνητα.

Το τρίτο υπόγειο γκαράζ όπου βρήκε φρικτό θάνατο η Ελευθερία Αγραφιώτου, με πράξη δωρεάς έχει παραχωρηθεί στο Δήμο. Το «Τούνελ» επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Αμαρουσίου κ. Σπύρο Σταθούλη.

Όπως είπε το υπόγειο γκαράζ διαθέτει τριάντα δύο θέσεις πάρκινγκ, τις οποίες πρόσφατα ο Δήμος αποφάσισε να παραχωρήσει με ειδικές κάρτες σε κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Ο κ. Σταθούλης τόνισε ακόμη πως μέχρι στιγμής το γκαράζ παραμένει ανενεργό αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, με τη φύλαξη και τη διαχείρισή του να γίνεται από τους υπευθύνους του σουπερμάρκετ που έχουν μισθώσει το χώρο.

Διευκρίνισε δε πως μόνο οι υπάλληλοι του καταστήματος μπορούν να ανοίξουν την μπάρα της εισόδου προς τα υπόγεια και πως τα τρία γκαράζ συνδέονται μεταξύ τους με ασανσέρ, με ράμπα για οδηγούς και σκάλες για πεζούς. Δεν υπάρχει άλλη είσοδος ή έξοδος από την οποία μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στο τρίτο υπόγειο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός πως δεν υπήρχε φωτισμός στο χώρο. Στον ισχυρισμό των υπευθύνων του καταστήματος πως ο Δήμος είχε την ευθύνη του τρίτου υπογείου, απάντησε πως τον πλήρη έλεγχο έχει το κατάστημα που κάνει τη χρήση.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις