Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Β. Λεβέντης: "Όποιος αρνηθεί τον εκλογικό νόμο εξυπηρετεί τα σχέδια του Μητσοτάκη"

Β. Λεβέντης: "Όποιος αρνηθεί τον εκ...

Για την απλή αναλογική

«Ναι» στον εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, διαμηνύοντας παράλληλα προς τα υπόλοιπα κόμματα ότι «όποιος αρνηθεί να τον ψηφίσει, εξυπηρετεί τα σχέδια Μητσοτάκη». «Όποιος αρνηθεί ψήφο στον νέο εκλογικό νόμο εξυπηρετεί τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη για να έρθει στην εξουσία ισχυρός και ίσως αυτοδύναμος, κλέβοντας 50 έδρες από τα μικρότερα κόμματα» δήλωσε ο Βασίλης Λεβάντης προσθέτοντας:

«Θεωρούμε ότι όποιος το πράξει αυτό, θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό, ο οποίος κατά πλειοψηφία τάσσεται υπέρ των συμμαχικών κυβερνήσεων, όπως όλες οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν».

«Όταν φέρει ο κ. Τσίπρας προς ψήφιση εκλογικό νόμο με μηδενικό μπόνους και ψήφο στα 17 χρόνια των νέων μας, νομιμοποιείται δημοκρατικό κόμμα και δημοκράτης βουλευτής να αρνηθεί ψήφο;» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων και σημείωσε: «Ακόμη και ύπουλα να είναι τα κίνητρα του κ. Τσίπρα επειδή ο νόμος αυτός ήταν το όραμα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και το αίτημα κορυφαίων πολιτικών του Κέντρου και της Αριστεράς, όποιος δεν ψηφίσει είναι υπηρέτης της δεξιάς και δεν δικαιούται να παρουσιάζεται ως δημοκράτης».

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε ακόμη ότι «δημοσιογράφοι και συγκροτήματα που εξυπηρετούν προφανώς τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας επιτίθενται στην Ενωση Κεντρώων και προσωπικά στον Βασίλη Λεβέντη», επειδή «δήθεν τα έχουμε βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούμε δεκανίκι της κυβέρνησης».

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις