Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αρχές Οκτωβρίου θα έρθουν οι "Πελαργοί" στις ελληνικές αίθουσες -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΤΡΕΙΛΕΡ

Αρχές Οκτωβρίου θα έρθουν οι "Πελαρ...

Σε διανομή της Tanweer

H παιδική ταινία ψηφιακού animation «Πελαργοί - Storks» προγραμματίζεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2016, από την εταιρεία Tanweer, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Μετά την «Ταινία LEGO», η Warner Bros. Pictures ετοιμάζεται να μας προσφέρει μια φρέσκια και αστεία ματιά στον μύθο των πελαργών.

Τις φωνές τους στο νέο project του Warner Animation Group δανείζουν οι Άντι Σάμπεργκ και Κέλσι Γκράμερ αλλά και οι Jennifer Aniston, Ty Burrell ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Νίκολας Στόλερ και Νταγκ Σουίτλαντ. Ακόμα ακούγονται οι Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζόρνταν Πιλ.

Στις ΗΠΑ η ταινία θα βγει λίγο νωρίτερα στις 23 Σεπτεμβρίου 2016. Η ιστορία της ταινίας θα προσφέρει στο κοινό μια πρωτότυπη, στον μύθο των πελαργών. Βασικοί ήρωες θα είναι το Μωράκι…ο Τζούνιορ…η Τουλίπα…ο Νέιτ…η Οικογένεια Γκάρντνερ…ο Χάντερ…ο Τζάσπερ…ο Τόντυ Πιτσούνης……και βέβαια οι Λύκοι.

Σκηνοθέτες της ταινίας είναι ο Νίκολας Στόλερ («Neighbors») και ο Νταγκ Σουίτλαντ (υποψήφιος για Όσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους, «Presto»).

Ο Νίκολας Στόλερ βρίσκεται πίσω από το σενάριο των ταινιών «The Muppets» και «Muppets Most Wanted» όπως και της indie ρομαντικής κομεντί «Όταν Με Παράτησε η Σάρα».

Ο Νταγκ Σουίτλαντ προέρχεται από το τμήμα animation της Disney, έχοντας στο βιογραφικό του αριστουργήματα όπως τα «Finding Nemo», «Toy Story 2», «The Incredibles», «Monsters Inc.» κλπ.

Ο Κέλσι Γκράμερ δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο πρωταγωνιστή του «Frasier», ενός από τα πιο επιτυχημένα sitcoms της αμερικάνικης TV.

*Η ταινία αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου για προβολή και στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμα:

Κράτησε τα πρωτεία στη Βόρειο Αμερική το "Ψάχνοντας τη Ντόρι" - Έμεινε 2η η νέα "Ημέρα Ανεξαρτησίας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture