Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" συνεχίζουν το θεατρικό τους ταξίδι σε Κέρτεζη και Λιβάρτζι

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" συν...

Με το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Δεν Είμαι Εγώ"

Η Θεατρική ομάδα της Ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" έχει δώσει με επιτυχία τέσσερις παραστάσεις με το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Δεν Είμαι Εγώ" σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Στεφανίδη.

Στις 14 και 15 Ιουλίου η παράσταση φιλοξενήθηκε στον ανακαινισμένο χώρο της Πλαζ της Πάτρας έχοντας μαζί της τους φίλους της ομάδας καθώς και τους ανθρώπους από τα ΚΑΠΗ της Πάτρας, οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν. Η Ομάδα ευχαριστεί δημοσίως την Πελαγία Καλοχωρίτου και τον Γιώργο Κολοκυθά για την παρουσία τους. Επίσης, ευχαριστεί τους εθελοντές της κατασκήνωσης καθώς και την Ήρα Κουρή για τη φιλοξενία.

Το περασμένο Σάββατο 23 Ιουλίου, οι Ταξιδευτές ανέβηκαν στο δροσερό Καστρίτσι. Ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Χαράλαμπος Χρυσικόπουλος και ο κόσμος του Τοπικού Διαμερίσματος του Άνω Καστριτσίου καλοδέχτηκαν τους «Ταξιδευτές» και εκείνοι με τη σειρά τους σκόρπισαν το γέλιο και την καλή τους διάθεση. Απευθύνονται δημόσιες ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Χρυσικόπουλο και τη σύζυγό του, στον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού των Αγίων Σαράντα, καθώς και στον εστιάτορα Κωνσταντίνο Παπαλαμπρόπουλο για την εξαιρετική περιποίηση με τοπικά εδέσματα που περιποιήθηκε την ομάδα.

Η τέταρτη παράσταση δόθηκε στον Άγιο Βασίλειο Πατρών μετά από πρόσκληση της Ομάδας Γυναικών του Αγ. Βασιλείου αλλά και της Προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Τασίας Μπιρλή. Οι Ταξιδευτές θα ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό τους ταξίδι, με δύο τελευταίες παραστάσεις. Στις 30 Ιουλίου στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, μετά από πρόσκληση του Τοπικού Πολιτιστικού συλλόγου και της Προέδρου Γεωργίας Χασαποπούλου και στις 31 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή στο "χωριό της καρδιάς μας" όπως το αποκαλούν οι «Ταξιδευτές της πρόζας», το πανέμορφο Λιβάρτζι. Καλεσμένοι από το Σύλλογο Λιβαρτζινών της Αθήνας και τον κ.Παναγιώτη Φράγκο.

Η υπεύθυνη της Ομάδας Αφροδίτη Δημητρακοπούλου και όλοι οι Ταξιδευτές ευχαριστούν στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά για τη στήριξή του, φροντίζοντας τη μεταφορά της Ομάδας στα δύο πανέμορφα κεφαλοχώρια του Δήμου Καλαβρύτων. Επίσης ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαβρυτινών Νίκο Μαντά για την πολύτιμη βοήθειά του.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight