Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο έφτασε για τις διακοπές του με ιδιωτικό τζετ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο έφτασε για τις...

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Χόλυγουντ σκοπεύει να μείνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα

Φέτος ήταν η χρονιά του καθώς για την απαιτητική και δύσκολη ερμηνεία του στην εξαιρετική όσο και άγρια ταινία «The Revenant – Η Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλεθ Ινιαρίτου κέρδισε το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου. Ο λόγος για τον 41χρονο γόη του Χόλυγουντ και περιζήτητο εργένη Λεονάρντο Ντι Κάπριο που ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, χωρίς ωστόσο, την τελευταία αγαπημένη του, το μοντέλο Nina Agdal, με την οποία τους απαθανάτισαν οι παπαράτσι πριν μερικές μέρες να φιλιούνται στο Μαλιμπού.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στη Μύκονο, το κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων στο Αιγαίο,  προσγειώθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2016, με ιδιωτικό Jet, ο Leonardo DiCaprio, o οποίος ήρθε να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μαζί με αντροπαρέα και δη τέσσερις φίλους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Χολιγουντιανός σταρ, θα μείνει στο νησί των ανέμων μία εβδομάδα και μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλύσει. Σύμφωνα με όσα λέγονται ο διάσημος ηθοποιός θα προτιμήσει κάποια πολυτελή ιδιωτική βίλα. Μάλιστα, έχει νοικιάσει για τις μέρες που θα περάσει στη Μύκονο και σκάφος για κοντινές εξορμήσεις αλλά και για βουτιές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν στο νησί βρεθεί και το super model Νina Agdal με την οποία φαίνεται να έχει σχέση ο ηθοποιός, καθώς οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν πρόσφατα να φιλιούνται με πάθος, σε παραλία στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι DiCaprio και Agdal είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες και όπως φαίνεται, δείχνουν αρκετά ερωτευμένοι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight