Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου με… διεθνή χαρακτήρα για την σωτηρία της κουκουναριάς της Αρόης

Συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου με… δι...

Στόχος οι 3.000 υπογραφές

Διαδικτυακή καμπάνια για την σωτηρία της σπάνιας κουκουναριάς που βρίσκεται στην είσοδο της συνοικίας της Αρόης, στην Πάτρα, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες και μετά την χθεσινή, κατά πλειοψηφία, απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου για την κοπή του δέντρου. Η καμπάνια μάλιστα έχει διεθνή χαρακτήρα καθώς δημιουργός της είναι μια Ελληνίδα η Evangelia S. η οποία διαμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στόχος είναι η συγκέντρωση 3.000 υπογραφών και όπως αναφέρει η δημιουργός της καμπάνιας αυτή ξεκίνησε: «Γιατί το δέντρο είναι σύμβολο επιβίωσης μέσα στο επιθετικά αναπτυσσόμενο αστικό τοπίο, σύμβολο ζωής, φυσικής ομορφιάς και υγείας και γιατί το δέντρο ήταν εκεί πριν τους εργολάβους και τους δικυκλιστές, γεγονός που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να σεβαστούμε!».

Ο τίτλος της πρωτοβουλίας για την σωτηρία της κουκουναριάς της Αρόης είναι: «Για την κουκουναριά στην Πάτρα: Θέλουμε να προστατέψουμε το δέντρο. Δεν θέλουμε να κοπεί» και μπορείτε να την βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: secure.avaaz.org

 

Πάτρα: Στο… εκτελεστικό απόσπασμα η κουκουναριά της Αρόης- Σφοδρές αντιδράσεις από παρατάξεις, πολίτες και οργανώσεις


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις