Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δύο θερινά σινεμά λειτουργούν σε Σελιανίτικα και Αιγείρα και σφύζουν από κίνηση

Δύο θερινά σινεμά λειτουργούν σε Σελιανί...

Απόψε προβάλλονται τα φιλμ "Ο Σεφ που έπαιζε με τη φωτιά", "Kung Fu Panda 3" και "Star Trek Beyond"

Μπορεί στην Πάτρα να έχουμε μείνει μόλις με 1 θερινό σινεμά, το σινέ Κάστρο στο Ρίο, που ωστόσο σφύζει από κίνηση και καλές ταινίες, εν τούτοις ευρύτερα στο νομό και δη στην πλευρά της Αιγιάλειας, λειτουργούν 2 ακόμη θερινά σινεμά που συγκεντρώνουν σχεδόν καθημερινά αρκετό κόσμο.

Όπως είδαμε σε ανάρτηση του filodimos.gr, στα Σελιανίτικα με τους πολλούς παραθεριστές και από την Πάτρα, λειτουργεί τα καλοκαίρια το σινέ Δροσιά, με ψηφιακή προβολή και ήχο Dolby Digital ενώ μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα στην Αιγείρα, λειτουργεί το θερινό σινεμά "Αντζελάννα" που κάνει επίσης προβολές με σύγχρονη ψηφιακή μηχανή και ήχο Dolby Digital.

Απόψε στο σινέ Δροσιά στα Σελιανίτικα προβάλλεται η ταινία «Ο Σεφ που έπαιζε με τη φωτιά – Burnt» με τον γοητευτικό Μπράντλει Κούπερ και την Σιένα Μίλερ, με ώρες προβολών 9.15 και 11.15 το βράδυ.

Σύμφωνα με το στόρι, διάσημος σεφ του Παρισιού, βραβευμένος με δυο αστέρια Michelin, ο Άνταμ Τζόουνς έχει πάρει την κάτω βόλτα λόγω του ανεξέλεγκτου ταπεραμέντου του και της άστατης ζωής του. Ξεκινώντας ξανά από τα χαμηλά, αναζητά στο Λονδίνο την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να αποκτήσει το πολυπόθητο τρίτο αστέρι Michelin.

Στην Αιγείρα, στην «Αντζελάννα», για όσους βρεθούν εκεί, προβάλλονται δύο ταινίες για όλη την οικογένεια απόψε Πέμπτη.

Στις 9:15 παίζεται η ταινία ψηφιακού animation “Kung Fu Panda 3” και θα ακολουθήσει στις 11.15 το «Star Trek Beyond» σε α’ μάλιστα προβολή για την περιοχή.

«Kung Fu Panda 3»

Όταν ο επί πολλά χρόνια χαμένος πατέρας του Πο κάνει ξαφνική εμφάνιση, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο των πάντα, τη γενέτειρα του Πο, και γνωρίζουν ένα σωρό νέους χαρακτήρες της φυλής τους. Αλλά όταν ένας υπερφυσικός κακός, ο Κάι, ξεκινάει τη δόλια αποστολή του να εξαφανίσει όλους τους δάσκαλους του κουνγκ-φου στην Κίνα, ο Πο αναλαμβάνει τη δική του απίθανη αποστολή να εκπαιδεύσει ένα χωριό ολόκληρο αξιαγάπητων πάντα, για να δημιουργήσει την απόλυτη ομάδα των Πάντα του Κουγκ-Φου.

Προβολή 11:15 «Star Trek Beyond» με τους Κρις Πάιν, Ίντρις Έλμπα και Ζάκαρι Κουίντο.

Στα μισά της πενταετούς αποστολής του, το πλήρωμα του USS Enterprise δέχεται επίθεση από ένα φαινομενικά ασταμάτητο κύμα άγνωστων εξωγήινων, το οποίο τους υποχρεώνει να εγκαταλείψουν το πλοίο τους. Παγιδευμένοι σε έναν άγνωστο πλανήτη και χωρίς προφανή ελπίδα για σωτηρία, το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με έναν νέο και αμείλικτο εχθρό.

To σινέ Αντζελάννα στην Αιγείρα.

To σινέ Αντζελάννα στην Αιγείρα.

To σινέ Αντζελάννα στην Αιγείρα.

Το σινέ Δροσιά.

Το σινέ Δροσιά.

Το σινέ Δροσιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture