Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aιγιάλεια: "Δώσε 50.000 ευρώ για να μην πάει η εγγονή σου φυλακή"

Aιγιάλεια: "Δώσε 50.000 ευρώ για να...

Ευτυχώς η γιαγιά δεν ανταποκρίθηκε

Συνεχίζεται το θρασύτατο έργο μελών σπείρας, που επικοινωνούν με ηλικιωμένους και τους αναφέρουν ψευδώς πως μέλος της οικογένειάς τους δήθεν ενεπλάκη σε τροχαίο και για να μη φυλακιστεί θέλουν κάποια γερή αμοιβή.

Νέο παρ’ολίγον ‘θύμα’ τους υπήρξε μια ηλικιωμένη από το χωριό Σελινούντας Αιγίου, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr- το πρωί της Τρίτης δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστους, που της είπαν πως τηλεφωνούν από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και πως η 22χρονη εγγονή της, η οποία ζει μόνιμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, σκότωσε με το αυτοκίνητό της ένα 7χρονο παιδί. «Για να μην μπει η εγγονή σας 20 χρόνια φυλακή, πρέπει να δώσετε 50.000 €» της είπαν και μάλιστα επιστράτευσαν μια νεαρή γυναίκα που κλαίγοντας της φώναζε από το τηλέφωνο «γιαγιά θα με κλείσουν φυλακή, σε παρακαλώ πλήρωσέ τα!».

Το αποκορύφωμα ήταν ότι στο τηλέφωνο εμφανίστηκε και ένας δήθεν εισαγγελικός λειτουργός, που είπε στην έντρομη γιαγιά πως αν δεν έχει μετρητά μπορεί να δώσει και…χρυσαφικά! Μέσα στην ταραχή της, η ηλικιωμένη έκλεισε το τηλέφωνο και επικοινώνησε με τη νύφη της, η οποία ακολούθως μίλησε με την ανιψιά της που δήθεν ενεπλάκη στο ψεύτικο τροχαίο, για να βεβαιωθεί πως όλα ήταν καλά και πως η υπόθεση ήταν σκέτη απάτη. Η δε γιαγιά ήταν για ώρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μέχρι να τη συνεφέρουν και να πειστεί πως η εγγονή της δεν σκότωσε κανένα παιδί και δεν κινδυνεύει με φυλάκιση...

Το περίεργο είναι πως οι δράστες γνώριζαν λεπτομέρειες για την οικογένεια, καθώς ήξεραν το όνομα της γιαγιάς αλλά και το ότι έχει εγγονή που ζει στην Πάτρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

 

Πάτρα: Νέα απάτη, αλλά έμεινε απόπειρα-Έστειλαν σε χρυσοχόο πλαστό έγγραφο κατάθεσης χρημάτων και ζητούσαν κοσμήματα

Δυτική Ελλάδα: Πώς "χτυπάνε" οι απατεώνες- Οι ελιές από τη Λακωνία, το Πανεπιστήμιο της εγγονής και το χαλασμένο αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις