Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εφαρμογή εκπαίδευσης για αγρότες από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Εφαρμογή εκπαίδευσης για αγρότες από το ...

Η εξειδικευμένη πλατφόρμα επιτρέπει στους αγρότες να εκπαιδευτούν άμεσα και εύκολα

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής smartfarmer, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη των παραγωγικών και εμπορικών δεξιοτήτων των αγροτών μέσα από την καινοτόμα εκπαιδευτική προσέγγιση των σοβαρών παιγνίων.

Η εξειδικευμένη πλατφόρμα smartfarmer επιτρέπει στους εγγεγραμμένους σε αυτή αγρότες να εκπαιδευτούν άμεσα, εύκολα και υπεύθυνα για θέματα παραγωγικών διαδικασιών και εμπορικής αξιοποίησης των αγροτικών προϊόντων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα επικαιροποιείται συνεχώς και θα βρίσκεται σε μια διαδικασία δυναμικής βελτίωσης με απώτερο σκοπό τη βέλτιστη ενημέρωση του αγρότη.

Η δημιουργία της πλατφόρμας εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Smartfarmer στην οποία συμμετέχουν το Πανεπιστήμιο Πατρών, η Ένωση Νέων Αγροτών Αχαΐας, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Παναιγιάλειος Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγίου , Ίδρυμα IFSAT από την Ολλανδία, η μη κυβερνητική οργάνωση MY WORLD ASSOCIATION από τη Βουλγαρία και η εταιρεία IMAGINARY SRL από την Ιταλία. Πλατφόρμα παρέχεται δωρεάν χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου http://thesmartfarmer.eu, να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο: 2610-969837 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η εφαρμογή χρηματοδοτείται πλήρως από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του ERASMUS+ .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δέκα διεθνή βραβεία για το ελαιόλαδο σε κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ! - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις